Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Patrasová o nevernom Slováčkovi: Milenke ho nenechám... Čítajte, prečo sa nechce rozviesť!

Dáda Patrasová Zobraziť galériu (6)
Dáda Patrasová

PRAHA - Takto to je! Česká herečka Dáda Patrasová (60) prežíva jedno z najnáročnejších období svojho života. Pred jedenástimi mesiacmi sa totiž prevalila informácia o tom, že jej manžel Felix Slováček (72) má o 39 rokov mladšiu milenku. Aj napriek tomu sa však tmavovláska rozviesť nechce... Dôvod? Prekvapí vás!

Českým šoubiznisom koncom júna 2015 otriasla nevera hudobníka Felixa Slováčka. Svoju dlhoročnú manželku, herečku Dádu Patrasovú podvádza(l) s o 36 rokov mladšou Luciou Gelemovou.


Väčší škandál ako kauza »ko*ot Gott«: Český šoubiznis sa nestíha čudovať!


V čase, keď táto informácia vyplávala na povrch, mnohí predpokladali, že umelkyňa partnerovi všetko zráta a celá kauza skončí rozvodom. No opak je pravdou... Tmavovláska sa rozviesť nechce. Dôvod? Ten prezradila v rozhovore pre český denník Blesk.

„Čo by som tým získala? Všetok majetok máme spoločný, všetko sme nadobudli spolu. Takže by sa napríklad naša vila po rozvode rozdelila napol a mohlo by sa pokojne stať, že by sa pani Gelemová nasťahovala do nášho domu. To by som naozaj nezniesla,“ priznala známa Češka, ktorá napriek všetkému má svojho manžela stále rada.

„Sme spolu 35 rokov, to sa nedá len tak zrušiť mávnutím ruky. Sme rodina, patríme k sebe. A tiež mám o Felixa strach, pretože viem, o čo v prípade pani Gelemovej ide. Skôr alebo neskôr na to snáď príde aj on,“ dúfa Patrasová, ktorá tvrdí, že milenke ide len o slávu a majetok. Keby bol vraj bežným penzistom s dôchodkom 9000 českých korún, ani by oňho nezakopla. 

Flirt s tmavovlasou triadsiatničkou sa Slováček vraj snažil ukončiť, no ona ho stále kontaktuje. „Volá mu a píše esemesky. Dcéra Anička videla, ako mu poslala do mobilu krvácajúce srdce. Plače do telefónu. Vydiera ho. Proste sa nám veľmi drzo neustále pchá do života,“ rozčuľuje sa Dáda, ktorá napriek manželovým úletom verí, že rodinu zachráni.

V opačnom prípade by to mohlo skončiť veľmi zle. „Som presvedčená, že by vedľa nej zomrel. Stále mu strážim lekárov, objednávam ho na rôzne vyšetrenia, starám sa oňho. Je o 13 rokov starší ako ja, už by sa mal šetriť, mysleť na svoje zdravie,“ prízvukuje Patrasová, ktorá na záver dodala: „Rada by som zdôraznila, že pokiaľ by sa Felixovi teraz niečo stalo, môže za to len a len pani Gelemová!“

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu