Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváčka Tina ako mega guľa: Priznala váhu takmer 100 kíl!

Po pôrode syna Lea bola Tina dlhší čas okrúhlejšia. Zobraziť galériu (7)
Po pôrode syna Lea bola Tina dlhší čas okrúhlejšia.

BRATISLAVA - Fúha! Martina Tina Csillagová (31) je mamou dvoch detí - syna Lea a mladšej dcérky Aničky. A práve druhé tehotenstvo speváčku poriadne zmenilo. Umelkyňa ešte pred ôsmimi mesiacmi ledva chodila. Ako sama prezradila, vážila vtedy takmer 100 kíl.

Cica, nežer! To si zrejme povedala známa speváčka Martina Tina Csillagová, ktorá vďaka druhému stavu pribrala desiatky kíl. Ručička váhy jej v deň pôrodu totiž ukazovala takmer 100 kíl, čo prezradila sama interpretka v jojkárskom Top Stare.

Speváčka sa pred pár dňami objavila na istej akcii, kde už bola v oveľa lepšej forme. Kilá navyše, ktoré nabrala počas druhého tehotenstva, sú už preč. „Stav v deň pôrodu bol oveľa dramatickejší ako teraz. 96,5 kíl. Ani nevieš, koľko to je, si myslím,“ povedala útlej moderátorke Soni Skoncovej zo spomínaného jojkárskeho magazínu. „Ani ja neviem. To je hrozne veľa,“ dodala Tina.

Po narodení dcérky Aničky, ktorú má s raperom Separom, sa umelkyňa rozhodla dať svoje telo do poriadku. „Niečo sa zmenilo, aj som trochu cvičila,“ priznala Tina, ktorú nadšenie zo zhadzovania kíl však rýchlo prešlo. „Teraz už necvičím, lebo sa mi nechce už. Príde mi to ako strata času. Ja sa radšej vyspím, keď sa dá, ale ani to sa vlastne nedá, takže nespím ani necvičím, iba žeriem,“ prezradila svojsky. No dvojnásobnej mamičke to naposledy v spoločnosti veľmi pristalo – snáď si váhu udrží a nestane sa z nej opäť guľôčka.

Tina už pred časom zverejnila fotky z obdobia, keď vážila najviac.
Zobraziť galériu (7)
Tina už pred časom zverejnila fotky z obdobia, keď vážila najviac.

Takto vyzerá Tina dnes.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Tina dnes.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Martina Tina Csillagová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu