Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajšie dieťa slovenského šoubiznisu: Od tejto maličkej neodtrhnete oči!

Toto je asi najkrajšie dieťa slovenského šoubiznisu. Viete, kto sú jeho rodičia? Zobraziť galériu (10)
Toto je asi najkrajšie dieťa slovenského šoubiznisu. Viete, kto sú jeho rodičia?

BRATISLAVA - Pozrite na ňu! Malá Tia Lilianna má iba päť mesiacov a už teraz má množstvo fanúšikov. Patrí totiž k najroztomilejším deťom slovenského šoubiznisu. Ide o dcérku známej dvojice, speváčky Martiny Tiny Csillaghovej (30) a jej manžela Michaela Kmeťa alias rapera Separa. Na sociálnych sieťach prominentných rodičov sú všetci z tejto okane s hustými vlasmi a krásnym úsmevom úplne hotoví. Niektorí tvrdia, že od jej fotky doslova nevedia odtrhnúť oči.

Majú doma krásnu princeznú! Známa speváčka Tina je už päť mesiacov dvojnásobnou mamimou. Po synovi Leovi, ktorého má s futbalistom Richardom Lásikom, sa jej vo februári narodila dcérka Tia Liliana.

Dievčatko pútalo pozornosť od prvého dňa, kedy rodičia zverejnili jej fotografiu na sociálnych sieťach. Maličká si svojimi hustými tmavými vláskami, veľkými „kukadlami“ a roztomilým úsmevom ihneď získala mnoho obdivovateľov z radov ich známych aj fanúšikov. K tomu dokonalý styling a toto dieťa vás určite dostane.

Mnohí prominetným rodičom dokonca píšu, že od fotiek malej princeznej nevedia odtrhnúť zrak. „Videla som mnoho detí, ale vaša malá mi príde tak nehorázne krásna, že nechápem. Akože idol za 20 rokov !“ napísala pod jeden zo záberov malej krásavice fanúšička a pridala sa k nej aj manželka hokejistu Michala Sersena. „Ja už ani nekomentujem toto krásne decko. Mala som už 16-minútové zahľadenie sa na túto fotku,“ uviedla Zuzana Sersenová, Ako sa zdá, z Tininej dcérky sa stáva doslova hviezda.

Viac o téme: SeparMartina Tina Csillaghová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu