Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kilá navyše v negližé: Toto je kráska z filmu Rebelové? Sexi Slovenka sa úplne zmenila!

Zuzana Norisová vo filme Rebelové. Odvtedy sa výrazne zmenila. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Norisová vo filme Rebelové. Odvtedy sa výrazne zmenila. (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Je to ona?! Zuzana Norisová (36) pred dlhými štrnástimi rokmi zahviezdila vo filme Rebelové. Aktuálne herečka účinkuje českom seriáli Vinaři. Tam vystavila na obdiv svoju postavu v čiernom negližé. No útlu krásku zo známeho muzikálu by ste na obrazovkách hľadali márne. Známa Slovenka sa totiž za posledné roky výrazne zmenila. Vlasy si prefarbila z plavej na hnedú a na váhe jej pribudlo zopár kíl.

Zuzanu Norisovú si diváci pamätajú ako cudnú krásku z filmu Rebelové. Odvtedy o nej na Slovensku veľmi nepočuť. U našich západných susedov sa brunetka uplatňuje viac. Aktuálne sa objavuje v českom seriáli Vinaři. Práve tam v nedeľu večer odhalila svoju postavu len v čiernom negližé.

No už dávno to nie je tá superštíhla kočka z obľúbeného muzikálu. Za 14 rokov, ktoré od natáčania ubehli, sa totiž umelkyňa zmenila skoro na nepoznanie. Výraznou zmenou prešli nielen jej vlasy, ktoré už viac nie sú blond, ale aj postava. Herečka má kilá navyše, čo sa v neposlednom rade odzrkadlilo aj na jej plných prsiach. Veď pozrite sami! 

Zuzana Norisová v českom seriáli Vinaři. Herečka sa od natáčania muzikálu Rebelové výrazne zmenila a nabrala aj nejaké to kilečko.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Norisová v českom seriáli Vinaři. Herečka sa od natáčania muzikálu Rebelové výrazne zmenila a nabrala aj nejaké to kilečko.  (Zdroj: RTV Prima)

Video: Pesnička Zuzany Norisovej z filmu Rebelové - Š-š-š

Zuzana Norisová - ššš

Viac o téme: Zuzana Norisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu