Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská herečka prekonala Covid-19: Toto je fakt na nervy!

Eva Pavlíková s dcérou Katarínou Zobraziť galériu (7)
Eva Pavlíková s dcérou Katarínou (Zdroj: Facebook EP)

NITRA - Herečka Eva Pavlíková už tiež patrí k tým, ktorí prekonali koronavírus. Dnes už je zdravá a negatívna, no na chvíle konzultácie choroby po telefóne nespomína práve v najlepšom.

Eva Pavlíková je známa nitrianska herečka, milovníci muzikálu si ju určite pamätajú aj z Mníšok. 

Režisér Karol Spišák a herečka Eva Pavlíková
Zobraziť galériu (7)
Režisér Karol Spišák a herečka Eva Pavlíková  (Zdroj: TASR)

Aktuálne má herečka za sebou skúsenosť s koronavírusom. Koncom januára informovala, že už týždeň leží v horúčkach s covidom. Dnes je už opäť zdravá a negatívna. Našťastie má dobrú skúsenosť a chorobou prešla bez komplikácií a ako dúfa, aj bez následkov. 

Jedna skúsenosť ju ale poriadne zarazila. „Je dosť nešťastné, že máte telefonicky konzultovať priebeh covidu s obvodným lekárom. Lebo po prvé sa vôbec nemusíte dovolať, ani na 100. krát. A potom vám povie, že paralen a znižovať horúčku a keď je zle, máte volať 112. Asi veľa ľudí nevie, čo s tým a potom sa dostanú do ťažkého štádia,” uviedla Pavlíková rozčarovane na sieti Facebook. 

Eva Pavlíková (druhá zľava) s kolegyňami
Zobraziť galériu (7)
Eva Pavlíková (druhá zľava) s kolegyňami  (Zdroj: Facebook EP)

Našťastie jej pomohla lekárka alergologička aj kamarátky z lekárne. Zabezpečili jej včas správne lieky, vďaka čomu choroba zrejme nestihla nabrať na sile. „Ja ešte raz ďakujem mojej pani doktorke alergologičke a kamoškám lekárničkám. A vám všetkým, čo ste si na mňa spomenuli. je to fajn pocit, keď je vám mizerne a niekto na vás myslí a praje vám skoré uzdravenie,” vyhlásila herečka. 

Viac o téme: Eva Pavlíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu