Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horúce zábery českej sexbomby: Prsia XXL a plavky iba také mini!

Dominika Mesárošová svoje megavnady navliekla do miniatúrnych trojuholníčkov. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mesárošová svoje megavnady navliekla do miniatúrnych trojuholníčkov. (Zdroj: archív Fantasy travel)

PRAHA - Ledva niečo zakryli! Dominika Mesárošová (30) je u našich západných susedov známa ako majiteľka jedných z najväčších vnád v českom šoubiznise. Aj vďaka nim sa blondínka dokáže uživiť ako modelka. Najnovšie silikónka nafotila sériu fotiek pre jednu z cestovných kancelárií. A ide veru o poriadne horúce zábery - svoje obrie vnady totiž plavovláska navliekla do plaviek o pekných pár čísiel menších.

Dominika Mesárošová je poriadne číslo! Vie, ako na seba upútať pozornosť a urobí to za akúkoľvek cenu. Inak tomu nebolo ani počas fotenia nových propagačných záberov pre českú cestovnú kanceláriu, ktorej je plavovláska dlhoročnou tvárou. 

Keďže ma blondínka aktuálne nohu v ortéze, žiadne zvodné zábery, na ktorých by ukazovala svoje dlhé končatiny, nehrozili. Na fotkách musela upriamiť pozornosť na niečo iné. A dlho uvažovať ani nemusela. Na svoje megaveľké silikóny navliekla o štyri čísla menšie plavky a tým bolo všetko vyriešené.

Jej vnady zahalené len mini trojuholníkmi totiž doslova zhypnotizujú pohľady všetkých. Na záberoch si tak nikto ani len nevšimne, že modelke kvôli zraneniu nevidno celú nohu. Prefíkané, nemyslíte?!

Dominika Mesárošová vie, ako provokovať.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Mesárošová vie, ako provokovať.  (Zdroj: archív Fantasy travel)

Viac o téme: Dominika Mesárošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu