Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska z jojkárskeho seriálu pohorela v markizáckej SuperStar: Potupný vyhadzov!

Nová kráska z jojkárskeho seriálu Divoké kone Nikol Benedikovičová skúsila šťastie v markizáckej SuperStar. No nepostúpila. Zobraziť galériu (8)
Nová kráska z jojkárskeho seriálu Divoké kone Nikol Benedikovičová skúsila šťastie v markizáckej SuperStar. No nepostúpila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pohorela! Nikol Benedikovičová (21) je jednou z nových tvárí jojkárskych Divokých koní. Krásna brunetka totiž v júli vyhrala kasting na priateľku seriálového Filipa. Už čoskoro ju tak diváci budú môcť vídať na televíznych obrazovkách. Ešte predtým však začínajúca herečka skúsila šťastie v speváckej šou konkurenčnej Markízy. Tam sa jej však vôbec nedarilo. Porota ju vyhodila so slovami, ktoré sa určite nepočúvali príjemne.

O Nikol Benedikovičovej sa začalo písať vďaka vzťahu s víťazom tretieho ročníka markizáckej Farmy Máriom Drobným. Čoraz viac si však za svoju popularitu môže sama. Spomedzi 1500 prihlásených dievčat totiž brunetka v lete vyhrala kasting na seriálovú priateľku Filipa Kozáka v jojkárskych Divokých koňoch.


Víťaz markizáckej Farmy Mário Drobný je v tom až po uši: S touto kráskou plánuje budúcnosť! 

Víťaz markizáckej Farmy: Jeho sexi frajerka bude hviezdou Jojky! 


Už čoskoro by sa kráska mala začať objavovať aj na televíznych obrazovkách. Ešte predtým však skúsila šťastie aj u konkurenčnej Markízy na kastingu do SuperStar. Diváci ju mohli vidieť v zostrihu z výberových kôl práve túto nedeľu. 

Pred porotou ale kráska pohorela na plnej čiare. A namiesto vysnívaného postupu prišiel potupný vyhadzov. „Ty si tak krásna žena, ale keď začneš spievať, tak to nejako zmizne,“ vyhlásila po Nikolinom speve Marta Jandová. Podobný názor mal aj jediný Slovák zo štvorice. „Tebe jednoducho spev nesluší,“ odrovnal dievčinu svojimi slovami Paľo Habera. Spevácka hviezda tak z Benedikovičovej asi nebude, ale herecká byť ešte môže. Nechajme sa prekvapiť, kam to brunetka v rámci seriálovej kariéry dotiahne. 

Video: Spevácke vystúpenie Nikol Bendikovičovej v SuperStar

Nikol Benedikovičová SuperStar


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: SuperStarDivoké koneNikol Benedikovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu