Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská herečka chce byť Miss: Takto vyzerá bez mejkapu!

Nikola Benedikovičová Zobraziť galériu (5)
Nikola Benedikovičová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aj ona sa ukázala! Herečka a finalistka aktuálneho ročníka Miss Universe Nikola Benedikovičová (23) sa nedávno na sociálnej sieti pochválila fotografiou, na ktorej pózuje tak, ako ju Pán Boh stvoril. Budete prekvapení, ako plavovláska vyzerá!

Nikola Benedikovičová nie je televíznym divákom až taká neznáma. Plavovláska pred dvomi rokmi zahviezdila v jojkárskom seriáli Divoké kone a o čosi neskôr vyskúšala šťastie aj v speváckej súťaži Česko Slovenská SuperStar. Vo svojej aktivite pred televíznymi kamerami však cieľavedomá dievčina pokračuje aj naďalej.


Jojkárska herečka medzi finalistkami: Týchto 12 dievčat zabojuje o titul Miss Universe SR 2017!


Benedikovičová sa totiž tento rok prebojovala do finálovej zostavy Miss Universe, kde porotu očarila nielen dokonalou figúrou, ale aj krásnymi črtami tváre. Fakt, že jej miesto v top 12-tke prislúcha právom, dokázala aj v týchto dňoch, keď na sociálnej sieti zverejnila selfie záber bez mejkapu.

Nikola sa aj bez zbytočných nánosov farbičiek môže pochváliť čistou pleťou či výraznými očami a pri pohľade na ňu treba uznať, že aj nenalíčená pôsobí naozaj veľmi príjemným a nežným dojmom.

Viac o téme: Nikola Benedikovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu