Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kuriózna relácia verejnoprávnej RTVS: Známe tváre iba v pyžamách... ako prvá Banášová!

Na RTVS už onedlho odvysielajú novú reláciu s názvom Domov sladký domov, v ktorej uvidíme známe tváre slovenského šoubiznisu iba v pyžamách. Zobraziť galériu (7)
Na RTVS už onedlho odvysielajú novú reláciu s názvom Domov sladký domov, v ktorej uvidíme známe tváre slovenského šoubiznisu iba v pyžamách. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Na televíznych obrazovkách vídame známe tváre vždy dokonalo upravené. Vlasy mávajú perfektne načesané, oblečenie starostlivo zladené a ženy sú dokonalo nalíčené. Málokedy sa stane, že sa televízna hviezda objaví na obrazovkách bez akýchkoľvek úprav - len tak, ako ju môže vidieť najbližšia rodina doma. No už čoskoro verejnoprávna RTVS prinesie kurióznu reláciu, v ktorej sa slovenské celebrity ukážu iba v pyžamách. Medzi prvými aj moderátorka Adela Banášová (34).

Tak toto na obrazovkách ešte nebolo! Keď sa televízna tvár chystá vystúpiť pred kamery, väčšinou podstúpi celý proces úprav. Zverí sa do rúk maskérky, oblečie si dokonalo zladené oblečenie a nahodí široký úsmev. Ešte nikdy sme nemali možnosť známych Slovákov vidieť, ako vyzerajú, keď sa po celom dni prezlečú do pohodlného domáceho oblečenia.

Až doteraz. Verejnoprávna RTVS totiž od 17. septembra štartuje novú šou s názvom Domov sladký domov. Ide o súťažný projekt, v ktorom sa proti sebe postavia dve celebritné dvojice spojené kamarátskym alebo partnerským putom. To by na našich obrazovkách ničím novým nebolo, kuriozitou však je, že súťažiaci budú oblečení vždy iba v pyžamách či županoch a obutí v pohodlných papučiach. 

Ako prvá si túto súťaž vyskúšala spolu so svojím priateľom Petrom Modrovským Adela Banášová. „Neboli sme vyslovene v pyžamách, ale v domácom oblečení. Ja som sa cítila veľmi dobre, pretože sama cítim, že televízne oblečenie ma niekedy obmedzuje a najradšej by som bola takto v televízii stále. Je to veľmi milá oddychová relácia, taká pohoda, veľmi sa mi tam páčilo,“ povedala pre topky.sk moderátorka, ktorá si so svojou polovičkou zasúťažila proti hereckým kamarátom Jozefovi Vajdovi a Marošovi Kramárovi. A tí tiež prišli do štúdia iba v nočnom úbore. 

Úlohy, ktorými si známe tváre budú musieť prejsť, preveria ich znalosti všetkého, čo súvisí s domovom. Pred kamerami sa postupne objavia aj ďalšie slovenské hviezdy a projektom bude sprevádzať ostrieľaný moderátor Michal Hudák. 

Zľava: moderátor relácie Michal Hudák a súťažiaci - tanečník Peter Modrovský, moderátorka Adela Banášová, herci Jozef Vajda a Maroš Kramár.
Zobraziť galériu (7)
Zľava: moderátor relácie Michal Hudák a súťažiaci - tanečník Peter Modrovský, moderátorka Adela Banášová, herci Jozef Vajda a Maroš Kramár.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Adela BanášováMaroš KramárPeter ModrovskýJozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu