Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová vyskúšala zelenú rastlinu: Keď prišla domov, diali sa veci!

Adela Banášová priznala, že vyskúšala zelenú rastlinu. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová priznala, že vyskúšala zelenú rastlinu.

BRATISLAVA – Moderátorka Adela Banášová (34) sa nebojí ísť veľakrát s kožou na trh. Nebolo tomu inak ani uplynulý víkend, kedy sa objavila v novej talkšou Fun rádia. V relácii Petra Šarkana Nováka (44) populárna blondínka priznala, že vyskúšala ľahké drogy. A pridala aj vtipnú príhodu, ktorá sa jej s týmto experimentom spája.

Adela Banášová nemá problém porozprávať sa takmer s hocikým na akúkoľvek tému. Napriek tomu, že je na výslní už niekoľko rokov a prezradila toho o sebe už naozaj veľa, ešte stále vie svojich fanúšikov niečím novým prekvapiť. Naposledy šokovala poslucháčov Fun rádia, keď v Šarkanovej talkšou bez okolkov priznala, že na prahu dospelosti vyskúšala zelenú rastlinu.

S týmto experimentom sa jej spája aj vtipná príhoda. „Mala som asi 18 rokov, keď som to okúsila. Myslela som si, že na mne nie je nič vidieť. A aby si rodičia na mne nič nevšimli, bola som hypernormálna. Vošla som domov a naši pozerali televíziu. Keby som vošla do svojej izby, nič by sa nestalo, ale keďže som chcela byť nenápadná a normálna, tak som prišla a hovorím: Čaute, čaute, čaute. Ako? Pozeráte telku? začala rozprávanie príbehu Banášová, ktorú prerušovali len nekontrolovateľné výbuchy smiechu zamestnancov v rádiu.

Na jej otázky rodičia odvetili, že pozerajú telku. Adela však v konverzácii pokračovala ďalej: „No super. A čo pozeráte? Dobre, dobre? V pohode?“ opisovala v éteri rodinnú story blondínka. V tej chvíli k nej prišla mama a posadila si ju bokom. „Hovorí mi: ‚Ty si si niečo dala?‛ Som sa opustila v tej chvíli okamžite. Áno mami, skúsila som takú tu zelenú rastlinu. Mama na mňa pozrela a hovorí: Áno? A ako sa cítiš? Lebo ja keď som si dala na ŠUPKE toluén, tak som sa cítila ako taká čiarka,“ prezradila rodinné tajomstvo Banášová, ktorej sa vraj po týchto slovách uľavilo. „Mama vo mne nevzbudila stres, možno aj práve z toho dôvodu som si v tomto nenašla záľubu a dúfam, že ona s tým toluénom prestala,“ zavtipkovala na záver vo Funku Adela.

Zaujímalo nás preto, čo na jej rozhovor v rádiu hovorí mama. Nahnevala sa na ňu, keď  ju takto verejne bonzla?  „Ale nie, to som už  x-krát hovorila. Je to stará vec zo strednej školy. A mama to má tiež už za sebou. Bola to sranda. Pre mňa je pointa tá, že mi mama z toho nerobila stres. Podľa mňa sa táto téma trošku podceňuje. Že pohoda-jahoda, ale podľa mňa to tak nie je. Nemám čo hovoriť, čo je zlé a čo dobré, mala som svoju skúsenosť, ale príliš by som to nezľahčovala. Ako sa hovorí - pohár vody vyliaty na kameň nič neurobí, ale keď bude dlho kvapkať, spraví sa dierka. Tak je to podľa môjho názoru aj s ľahkými drogami,dodala na záver k tejto téme Banášová.

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu