Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenka s najkrajším telom na svete: Mokrá a vzrušujúca... Ach, to je žena!

Martina Štetiarová sa živí ako modelka. Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová sa živí ako modelka. (Zdroj: Archív M.Š.)

BRATISLAVA - Vie, ako provokovať! Martina Štetiarová (30) bola minulý rok na medzinárodnej súťaži krásy vyhlásená za účastníčku s najlepšou postavou. A svojím telom sa naozaj môže chváliť. Mimoriadne jej pristanú aj červené plavky v štýle obľúbeného seriálu Baywatch. Na svojom najnovšom zábere by vzrušujúcou pózou strčila do vrecka snáď aj slávnu Pamelu Anderson (48).

Martina Štetiarová sa najprv zviditeľnila na markizáckej Farme, neskôr účinkovaním v obľúbenom seriáli Komisár Rex. A približne pred rokom získala na medzinárodnej súťaži krásy titul Best Figure of the World. Jej súkromné aj modelingové zábery dokazujú, že právom. 


Najkrajšie telo sveta: Sexi Slovenka z Farmy a Komisára Rexa bodovala na súťaži krásy!


Kráska na tento rok nafotila kalendár v štýle Baywatch. Pred objektívom sa teda ukázala v celých červených plavkách. Mnohí by si pomysleli, že to nie je nič výnimočné, ale Martina dokáže prekvapiť.

Záber, ktorým sa najnovšie pochválila na Instagrame, totiž pochádza spod sprchy. Voda jej steká po zadočku, ktorý jej kúpací úbor vôbec nezakrýva, práve naopak. Póza blonďavej sexbomby pôsobí naozaj vzrušujúco...

Martina Štetiarová ako vzrušujúca záchranárka.
Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová ako vzrušujúca záchranárka.

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu