Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrajší zadok sveta: Pozrite na tie dokonalé krivky známej Slovenky!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová (Zdroj: Archív M.Š.)

BRATISLAVA - To je krása! Martina Štetiarová (30) sa zviditeľnila nielen ako účastníčka markizáckej šou Farma, ale aj ako modelka. Získala titul Miss Carat Tuning 2013 a následne bola na medzinárodnej súťaži World Supermodel 2014 vyhlásená za súťažiacu s najlepšou postavou na svete. Blondínka patrí k ženám, ktoré sa rady pochvália fotografiami svojej dokonalej postavičky na sociálnych sieťach. Nemá problém zverejniť ani poriadne dráždivé a sexi zábery. A presne taký pridala aj pred pár dňami z dovolenky v Ríme.

Pohľad, aký sa nenaskytne každý deň! Martina Štetiarová okrem markizácej šou Farma účinkovala aj v obľúbenom nemeckom seriáli Komisár Rex. Dokonca sa môže pochváliť aj niekoľkými úspechmi v súťažiach krásy. Tým najprestížnejším je zisk titulu najkrajšie telo na svete na medzinárodnej modelingovej súťaži v roku 2014.  

Martina si momentálne užíva dni voľna v Ríme a pri tej príležitosti sa nechala odfotiť v poriadne provokatívnej póze. Záber, ktorým sa najnovšie blondínka pochválila aj na sociálnej sieti, vyrazí dych nejednému mužovi. Kráska na ňom totiž leží v posteli polonahá iba v tango nohavičkách, ktoré nechali vyniknúť jej dokonalé krivky a predovšetkým najkrajší zadok na svete.

Martina Štetiarová zverejnila nedávno takýto sexi záber z dovolenky.
Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová zverejnila nedávno takýto sexi záber z dovolenky.

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu