Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zarážajúci pohľad na kráľa slovenskej zábavy: Preboha, to nemôže byť on!

Dano Dangl dnes stojí na čele slovenskej televíznej zábavy. Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl dnes stojí na čele slovenskej televíznej zábavy.

BRATISLAVA - Celkom iný! Dano Dangl (40) môže byť vďaka svojim zábavným šou, ktorými si získal priazeň mnohých Slovákov, považovaný za akéhosi kráľa televíznej zábavy. Pred rokmi však začínal ako herec. Nám sa teraz podarilo natrafiť na fotku z jedného z filmov, v ktorých humorista hral. A pohľad na ňu je viac než zarážajúci - režisér sa totiž na seba absolútne nepodobá. Pozrite na toho vlasáča.

Dano Dangl je môže byť v súčasnosti vnímaný ako kráľ slovenskej televíznej zábavy. Do povedomia Slovákov sa pred rokmi dostal vďaka šou S.O.S., v ktorej okrem úlohy zabávača zastával aj pozíciu režiséra. Neskôr zožal obrovské úspechy improvizačným projektom Partička, divákov bavil aj Kukátkom a dnes sa fanúšikovia smejú na jeho Kredenci. 

Komik s najväčším úsmevom však pôvodne začínal ako herec. A nám sa podarilo vyhrabať záber z filmu, v ktorom hral ešte ako 19-ročný. V romantickej dráme s názvom Sny podľa Renoira sa objavil po boku Danice Jurčovej či nedávno zosnulej Magdy Pavelekovej...

No zatiaľ čo ony sa postupom rokov veľmi nemenili, Dangla by ste vtedy na televíznych obrazovkách asi tak ľahko nespoznali. Režisér totiž pred 21 rokmi nosil dlhé vlasy. S hnedým három zopnutým v gumičke tak zboku viac ako muža pripomínal nesmelú tínedžerku. No, ešteže si tie vlasy nakoniec dal ostrihať. 

Dano Dangl a Danica Jurčová vo filme Sny podľa Renoira. Komik v tom čase mal len 19 rokov a nosil dlhé vlasy.
Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl a Danica Jurčová vo filme Sny podľa Renoira. Komik v tom čase mal len 19 rokov a nosil dlhé vlasy.  (Zdroj: archív STV)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Daniel Dangl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu