Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Danglova manželka si potrpí na luxus: Za toto vysolila viac ako 2500 eur!

Manželka herca Dana Dangla Beáta sa ovešala luxusnými doplnkami. Zobraziť galériu (5)
Manželka herca Dana Dangla Beáta sa ovešala luxusnými doplnkami.

BRATISLAVA - Vie utrácať! Manželka známeho herca a scenáristu Dana Dangla (40) sa na štvrtkovú módnu prehliadku luxusného módneho domu poriadne vyparádila. Biely striedmy outfit Beáta (38) doplnila prepychovou kabelkou, topánkami a náramkom rovnakej svetoznámej značky. Iba za tieto doplnky zaplatila neskutočný balík peňazí, aký mnohí ľudia zarobia až v priebehu niekoľkých mesiacov.

Vkus jej rozhodne nechýba! Sympatická manželka herca Dana Dangla Beáta sa často na spoločenských podujatiach neukazuje. No keď niekam zavíta, vždy očarí svojím outfitom. Inak to nebolo ani na štvrtkovej prehliadke modelov svetových značiek.

Hoci sa brunetka zvyčajne snaží pôsobiť nenápadne, pozornosť na ňu púta nielen jej výška, ale aj dokonalý cit pre módu. A ako to už medzi známymi tvárami býva, rady občas utratia aj vyššiu sumu za kúsky od vychytených módnych návrhárov. A ani Beáta nie je výnimkou. 

Ležérny biely outfit Danglova manželka oživila  prepychovými značkovými doplnkami, ktoré ihneď udreli do očí mnohým prítomným. Všetkým bolo okamžite jasné, že tmavovlasá inžinierka zacvakala hriešne mastnú sumičku.

Bledá luxusná kabelka stojí zhruba 1500 eur, k tomu zladené štýlové topánky majú hodnotu 700 eur a náramok z dielne toho istého svetového návrhára sa predáva za 300 eur. Sčítané a podčiarknuté, tieto tri vecičky rovnakej značky ju vyšli zhruba na 2500 eur. Mnohé nie tak solventné dámy pri pohľade na jej outfit môžu iba závidieť...  

Manželka herca Dana Dangla Beáta sa na akciu vybrala v outfite s luxusnými doplnkami.
Zobraziť galériu (5)
Manželka herca Dana Dangla Beáta sa na akciu vybrala v outfite s luxusnými doplnkami.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu