Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čírovej postavičku už obdivujú aj Česi: Mária, máš skvelý zadok!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA/BRATISLAVA - Ocenili ju! Mária Čírová (26) patrí k známym ženám, ktoré zo zakladaním rodiny neotáľali. Syna porodila ako 20-ročná, dcéru o tri roky neskôr. A pred pár dňami sa speváčka ocitla v rebríčku portálu Feminity medzi krásnymi a štýlovými mamičkami. Článok inšpiroval aj našich západných susedov, ktorí si z neho vybrali tých päť naj. Nechýbala medzi nimi ani mladá umelkyňa, ktorú označili za majiteľku druhého najlepšieho zadku na Slovensku. Tromfla ju len jediná...

Mária Čírová je mamou syna Huga a dcéry Zoe. Popri deťoch si však evidentne nájde čas aj na seba – udržiava si totiž skvelú postavu a v obliekaní má vlastný štýl. 

Pred pár dňami sa preto objavila v článku portálu Feminity.sk o šoubiznisových maminách, ktoré rodili pomerne skoro a vyzerajú snáď lepšie než kedykoľvek predtým. 


Známe Slovenky, ktoré mali dieťa krátko po dvadsiatke: Vyzerajú lepšie ako kedykoľvek predtým


Tento rebríček inšpiroval aj český web extra.cz. Na jeho stránkach sa objavil článok s názvom 5 sexy slovenských mamín. Tieto krásky by vás i po deťoch zviedli mrknutím oka. Vybrali do neho Barboru Rakovskú, Máriu Čírovú, Denisu Mendrejovú, Romanu Škamlovú a Andreu Verešovú. 

Naozajstným prekvapením je Čírová, ktorú označili za majiteľku druhého najkrajšieho zadku na Slovensku. Tromfla ju len Verešová, ktorá je vraj kráľovnou všetkých mamičiek a strčí do vrecka ktorúkoľvek konkurentku. 

Mária Čírová v článku na českom portáli extra.cz
Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová v článku na českom portáli extra.cz

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu