Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Táto Slovenka je jednoducho bohyňa... Aj s rukou v rozkroku!

Ivana Surovcová rozpáli snáď každého. Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová rozpáli snáď každého.

LOS ANGELES - Maximálne vzrušujúca! Táto známa Slovenka nie je modelka, no pózovanie jej nie je cudzie. Ivana Surovcová (29) sa kedysi zviditeľnila v Let’s Dance, aktuálne ju všetci vnímajú ako partnerku hokejistu Mariána Gáboríka (33). A mnohí muži mu príťažlivú blondínku závidia. Dokonca aj keď fotí záber s rukou v rozkroku, nie je to vulgárne, ale vyžaruje z nej sexepíl.

Ivana Surovcová bola za čias vystupovania Let’s Dance označovaná za najkrajšiu slovenskú tanečnicu. Jej fanúšikovia však mali smolu, blondínka si svoje súkromie strážila a veľa o sebe neprezrádzala. 

Teraz však Ivana už dlhší čas žije s partnerom, hokejistom Mariánom Gáboríkom, v Amerike a je čoraz aktívnejšia na sociálnych sieťach. Delí sa o pracovné, ale aj súkromné zábery. Medzi tie novšie patrí aj fotka na pláži, ktorá mnohým vyrazila dych. 

Blondínka pózovala v piesku oblečená v plavkách a s jednou rukou v oblasti rozkroku. „Gáboríkova žena je nenormálne sexi,” napísal k snímke jeden z používateľov instagramu. A nezostáva nič iné, len s ním úplne súhlasiť... 

Ivana Surovcová pózovala na pláži.
Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová pózovala na pláži.

Viac o téme: Ivana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu