Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi slovenská tanečnica sa chváli telom: Hm, to je kosť!

Ivana Surovcová sa pýši dokonalou postavičkou. Zobraziť galériu (9)
Ivana Surovcová sa pýši dokonalou postavičkou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexi kočka! Tanečnica Ivana Surovcová (29), ktorú Slováci poznajú vďaka markizáckej šou Let's Dance, vždy ohurovala svojou krásou. Aktuálne plavovláska žije za veľkou mlákou. Svojim priateľom na sociálnej sieti sa odtiaľ pravidelne chváli zážitkami a fotkami z príjemne strávených chvíľ. Zábery však často odhaľujú aj blondínkinu tip-top postavičku. A teda musíme uznať, že je to veru poriadna kosť!

Známa tanečnica Ivana Surovcová, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej šou Let's Dance, už nejaký ten čas žije v USA. Za veľkú mláku ju pritiahla láska – sympatická blondínka totiž už dlhé štyri roky tvorí pár s úspešným slovenským hokejistom Mariánom Gáboríkom a minulý rok sa dvojica už aj zasnúbila. 


Surovcovej tajomstvo: To ona zbalila Gáboríka! 

Netradičná žiadosť o ruku: Gáborík prekvapil svadbou Surovcovú!


Ako partnerka vyťaženého športovca má blondínka na seba času viac než dosť. A sexi Slovenka ho využíva najlepšie ako sa dá – venuje ho totiž svojmu telu. Rodáčka z Nitry pravidelne športuje a stravuje sa zdravo. Niet preto divu, že sa tieto aktivity odzrkadlili aj na jej bezchybnej figúre. 

Veď napokon dôkazom sú aj fotky, ktoré plavovláska pravidelne vešia na sociálnu sieť Instagram. Nedávno sa priateľom pochválila zábermi z voľných chvíľ pri mori, ktoré strávila so svojou polovičkou. A pohľad na jej dokonalú postavu priam vyráža dych. Vypracované bruško, dokonalý zadok... Jednoducho sexi kosť. Veď posúďte sami! 

Ivana Surovcová zavesila na Instagram fotky z voľných chvíľ pri mori. Postavičku jej môže závidieť nejedna žena.
Zobraziť galériu (9)
Ivana Surovcová zavesila na Instagram fotky z voľných chvíľ pri mori. Postavičku jej môže závidieť nejedna žena.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu