Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok v českom šoubiznise: Brutálna vražda pred očami manželky!

Líder kapely Olympic Petr Janda prišiel cez víkend o dlhoročného kamaráta Roberta Hájka. Zobraziť galériu (2)
Líder kapely Olympic Petr Janda prišiel cez víkend o dlhoročného kamaráta Roberta Hájka. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Desivá smrť! Českým šoubiznisom cez víkend otriasla hrozná tragédia. Dvojica maskovaných mužov v sobotu večer ubodala sponzora legendárneho Olympicu a dlhoročného kamaráta speváka Petra Jandu - Roberta Hájka (†64). Všetko sa odohralo priamo u neho doma, kde bola po celý čas aj jeho manželka.

Členovia legendárnej českej skupiny Olympic smútia! Cez víkend totiž zomrel ich dlhoročný sponzor a kamarát Robert Hájek. A skutočne tragicky. V jeho vlastnom dome ho totiž chladnokrvne zavraždili dvaja maskovaní muži. 

Brutálny čin sa stal v sobotu okolo jedenástej večer. Policajtov na miesto tragédie privolali susedia, ktorí si všimli, že po záhrade pobehujú dvaja maskovaní muži. Keď muži zákona prišli do domu, majiteľa v ňom našli vážne zraneného. „Polícia v dome našla dobodaného muža, ktorý v nemocnici zraneniam podľahol,“ uviedla policajná hovorkyňa Iveta Martínková. Hájkova manželka vrahov svojho muža videla, no podarilo sa im utiecť. 

Lídra kapely Olympic smutná správa doslova odrovnala. S Robertom ho totiž spájalo dlhoročné priateľstvo a nedávno dokonca spolu založili aj biznis. „Tá správa ma zasiahla. Skvelý človek, ktorý napriek tomu, že bol bohatý, vždy pomohol. A keď mu niekto nevrátil, tak to toľko neriešil,“ zaspomínal si na kamaráta pre český portál Blesk Petr Janda. Ten si myslí, že motívom činu bol zámer vykradnúť dom českého podnikateľa. 

Viac o téme: OlympicPetr Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu