Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zo škandalózneho vzťahu celebrít svadba: Scenár, aký nik nečakal!

Petra Faltýnová a Leoš Mareš sa zobrali... Teda aspoň v seriáli. Zobraziť galériu (4)
Petra Faltýnová a Leoš Mareš sa zobrali... Teda aspoň v seriáli. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - To vážne?! Leoš Mareš (38) a Petra Faltýnová (36) v poslednom období pútajú pozornosť najmä preto, že sa neustále rozchádzajú a schádzajú. Ani teraz vlastne nikto s istotou nevie, či tvoria pár alebo nie. Preto sú ich svadobné fotky, ktoré sa najnovšie dostali na verejnosť, veľkým prekvapením.

Aký je najprepieranejší vzťah českého šoubiznisu? Rozhodne pomer moderátora Leoša Mareša a modelky Petry Faltýnovej. Dvojica sa totiž rozchádza a schádza už dlhé tri roky. Naposledy sa v súvislosti s párikom skloňovalo slovo koniec aj pred pár týždňami. Aktuálne nikto vlastne nevie, ako to medzi nimi naozaj je.


Rozchod horsí ako cez esemesku: Leoš, toto si si mohol odpustiť! 


Rozporuplne preto pôsobia najnovšie fotografie (ex)milencov, ktoré sa v týchto dňoch dostali na verejnosť. Petra na nich pózuje v snehobielych svadobných šatách a Leoš v čiernom obleku. A hoci to pôsobí, že dvojica si po turbulentnom období povedala v tajnosti svoje áno, nie je to úplne tak.

Fotografie totiž vznikli pri príležitosti nakrúcania nového seriálu televízie Prima s názvom Svadby v Benátkach. „Dostali sme ponuku zahrať si samých seba. Dobrú ponuku. Takže Leoš Mareš a Petra Faltýnová budú hrať Leoša Mareša a Petru Faltýnovú. Reálne postavy, ale vymyslený príbeh na motívy skutočných udalostí,“ napísal na sociálnu sieť na margo televízneho projektu Mareš. Svadba s tmavovláskou by však v skutočnosti ani nebola možná. Moderátor je totiž ešte stále oficiálne ženatý.

Moderátor Leoš Mareš a modelka Petra Faltýnová si vyskúšali svoj veľký deň nanečisto - v novom seriáli českej televízie Prima s názvom  Benátske svadby.
Zobraziť galériu (4)
Moderátor Leoš Mareš a modelka Petra Faltýnová si vyskúšali svoj veľký deň nanečisto - v novom seriáli českej televízie Prima s názvom Benátske svadby.  (Zdroj: Tv Prima)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu