Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zuzana Ťapáková prekvapuje: S Rozborilom opäť ako rodina!

Zuzana Ťapáková sa s expartnerom Vilom Rozborilom stretla na promóciách jeho dcéry Kataríny. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Ťapáková sa s expartnerom Vilom Rozborilom stretla na promóciách jeho dcéry Kataríny.

BRATISLAVA - Opäť spolu! Zuzana Ťapáková (52) a Vilo Rozboril (47) sa rozišli približne pred siedmimi mesiacmi. Mnohým by sa mohlo zdať, že sa týmto krokom všetky väzby medzi nimi pretrhnú. Ako ale najnovšie vysvitlo, nie je to úplne tak. Exriaditeľka Markízy totiž prekvapila fanúšikov na sociálnej sieti fotografiou nielen s moderátorom, ale aj s jeho rodinou. Ako sme sa dozvedeli, stále ich niečo spája a stretnutiam sa vôbec nebránia.

Nezanevrela na neho! Zuzana Ťapáková minulý rok odovzdala riaditeľské kreslo televízie Markíza rakúskemu manažérovi Matthiasovi Settelemu. Krátko na to sa prevalila aj správa, že skončil jej vzťah s Vilom Rozborilom. Ako sa ale s odstupom mesiacov zdá, medzi bývalými partnermi nezostala zlá krv.

Dôkazom môže byť fotografia, ktorú Zuzana najnovšie zverejnila na sociálnej sieti. Záber z promócie zobrazuje ju, Vila, jeho exmanželku, dcéru Katarínu a jej dánskeho priateľa. K snímke je popis: „Tak a máme promócie. Katka má titul Ing. a ešte je aj dôkazom, ako dokáže na chvíľu spojiť celú rodinu. Ľúbime ju a gratulujeme.” 

Ťapáková si pri tejto príležitosti od niektorých svojich fanúšikov vyslúžila obdiv za to, že staré nezhody hodila za hlavu. „Katku beriem ako svoju adoptívnu dcéru. Máme veľmi dobrý vzťah a nechcela som chýbať pri takejto významnej udalosti,” povedala nám k dôvodu svojej účasti na oslave. Keďže záber navodzuje dojem, že sa s Vilom dali opäť dokopy, zisťovali sme, ako to medzi nimi momentálne je. „Normálne spolu komunikujeme. Spájalo nás dlhé obdobie,” vysvetlila Zuzana Ťapáková.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu