Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poriadna zmena herečky z Búrlivého vína: Na prenose za dámu, na párty ako... !

Jana Oľhová bola na obraze za dámu, pri príchode na párty za turistku. Zobraziť galériu (9)
Jana Oľhová bola na obraze za dámu, pri príchode na párty za turistku.

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Pred pár dňami sa v hlavnom meste vyhlasovali víťazky prestížnej ankety Slovenka roka. Jednou z ocenených bola aj čoraz populárnejšia herečka Jana Oľhová (55), známa predovšetkým z markizáckeho seriálu Búrlivé víno. Tá na pódiu žiarila v dlhej béžovej róbe, no pri príchode na párty by ju odzadu už spoznal asi málokto.

Bezprostredná herečka Jana Oľhová, ktorá je divákom známa najmä z Búrlivého vína, si v nedeľu večer zo Slovenského národného divadla odniesla ocenenie Slovenka roka v kategórii Umenie a kultúra. „To sú zvláštne rozpaky. Ja sa samozrejme veľmi teším. Ja som ani nevedela, že to je taká akcia. Je to siedmy ročník. Ja som v tomto taká dosť hlúpa, lebo ja tak málo sledujem, čo sa deje,” priznala pre topky.sk umelkyňa. „Pri tých všetkých ocenených dámach som nadobudla pocit, že čo sa ja trápim a znervózňujem, veď sú oveľa významnejšie povolania ako je herectvo. Zrazu mi príde to herectvo taká brnkačka,“ dodala. 

Galéria: Slovenka roka 2015

Na pódiu pri preberaní sošky vyzerala 55-ročná herečka v dlhej béžovej róbe skvelo. Takto nahodenú sme ju hádam ešte ani nevideli. No neskôr sa dopustila aj mierneho faux pas.

Pri príchode na raut totiž po elegantnej dáme nebolo už ani stopy. Herečka vkráčala do sály zahalená v kabáte a to, čo mala na ňom, všetkých prítomných jemne šokovalo. Čerstvá Slovenka roka si niesla na chrbte otvorený športový batoh, v ktorom mala hodenú svoju cenu. Vyzerala ako okoloidúca turistka, ktorá na párty akoby len omylom zablúdila. Takto sa do spoločnosti naozaj nechodí a ruksak predsa nie je kabelka...

VIDEO: Herečka Jana Oľhová o cene, ktorú získala.

Jana Oľhová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu