Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Odhalená Cibulková s mega rozparkom, gýčová Barkolová: Slovenky prekvapili na červenom koberci!

Dominika Cibulková si obliekla komplet s mega rozparkom a Erika Barkolová trochu prekombinovanú róbu. Zobraziť galériu (8)
Dominika Cibulková si obliekla komplet s mega rozparkom a Erika Barkolová trochu prekombinovanú róbu.

BRATISLAVA – Vyfintili sa! V nedeľu večer sa v historickej budove Slovenského národného divadla už po siedmykrát konalo odovzdávanie ocenení Slovenka roka. Na galavečere sa zišlo viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Dámy sa pri tejto slávnostnej príležitosti snažili vytiahnuť zo svojich šatníkov to najlepšie. Najviac pozornosti bezpochyby pútala tenistka Dominika Cibulková (26), ktorá zvolila poriadne úspornú róbu a odhalila čo-to zo svojho tela. Zaujala aj jojkárka Erika Barkolová (37), no jej šaty pôsobili prekombinovane až gýčovo.

Boli neprehliadnuteľné! Počas slávnostného galavečera Slovenka roka 2015, ktorý v priamom prenose v nedeľu večer odvysielala Jednotka RTVS, sa v historickej budove Slovenského národného divadla zišlo mnoho úspešných i krásnych žien.

Galéria: Slovenka roka 2015
Medzi hosťami nechýbala ani tenistka Dominika Cibulková – minuloročná víťazka tejto ankety v kategórii Šport. Práve ona z prítomných dám rozhodne zaujala najviac. 

Sympatická blondínka totiž zvolila jedny z najodvážnejších šiat večera. Prišla v rafinovanom bielom tope siahajúcom iba tesne pod prsia, takže mala odhalené brucho. Sukňa s mega rozparkom zas odkryla nielen jej stehienko, ale pri vystupovaní z auta takmer ukázala aj to, čo má ostať skryté.

Podujatia sa zúčastnila aj Erika Barkolová, ktorá však nemala príliš šťastnú ruku pri výbere šiat. Jej outfit pôsobil poriadne prekombinovane.

Pozornosť pútal vrchný diel z priesvitného tylu a zlatej saténovej látky, ktorý poodhalil blondínkine prednosti. Dlhá sukňa zas bila do očí vďaka zvieracej potlači. Tieto detaily sprievode kožušinovej vesty popri ostatných elegantných šatách zaváňali jemným gýčom. A ďalším prehreškom bývalej moderátorky erotickej relácie bola aj žuvačka v ústach. Snáď to nabudúce bude oveľa lepšie. 

Slovenka roka 2015:

Kategória Umenie a kultúra – Jana Oľhová

Kategória Médiá a komunikácia – Barbora Demešová

Kategória Veda a výskum - Andrea Čalkovská

Kategória Vzdelávanie a podpora mladých talentov – Eva Grey

Kategória Šport – Petra Vlhová

Kategória Charita – Andrea Cocherová

Kategória Zdravotníctvo – Elena Loumanová

Mimoriadna cena za celoživotný prínos – Marika Gombitová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu