Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Studenkovú všetci neznášajú: Je to trápna ...! zhodujú sa Slováci

Zdena Studenková sa aktuálne objavuje v jojkárskom Inkognite. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková sa aktuálne objavuje v jojkárskom Inkognite. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nechcú ju! Po dlhých ôsmich rokoch sa v pondelok večer na televízne obrazovky vrátila obľúbená jojkárska šou Inkognito. Do kresiel určených pre hádačov povolaní si okrem ďalších známych tvárí sadla opäť aj Zdena Studenková (60). No diváci z tohto faktu nie sú veľmi nadšení. Svedčia o tom ich reakcie na sociálnej sieti Facebook. Herečku označujú za trápnu chuderu a televízii odporúčajú, aby ju vymenili.

V pondelok večer odštartovala na obrazovkách televízie Joj staronová relácia Inkognito. Okrem nových tvárí, Zuzany Šebovej a Michala Hudáka, tipujú povolania aj ostrieľaní „hádači“ Jozef Vajda a Zdena Studenková. No podľa reakcií divákov sa zdá, že to posledné meno nebolo najšťastnejšou voľbou.

Plavovlasá herečka totiž už krátko po premiére čelí obrovskej kritike. Diváci ju v projekte nedokážu vystáť a Jojke odkazujú, že ak sa v ňom bude objavovať aj naďalej, reláciu jednoducho nebudú pozerať. Do umelkyne sa Slováci pustili na sociálnej sieti Facebook a nenechali na nej doslova ani nitku suchú.

Podľa ich príspevkov sa zdá, že ju takmer všetci neznášajú. „Studenková úplne nechutná, vždy musí byť stredobodom pozornosti,“ napísal jeden z komentujúcich. „Všetko bolo dobre, aj som sa zabavil, ale prosím vás, čo tam robila Studenková? To fakt tam nemáte niekoho iného ako je ona? Celé vystupovanie bolo úbohé, trápne a tie otázky, čo dávala, to čo bolo? A to nehovoriac o jej pri*ebanom smiechu. Len hanbu si robí. Už nech skončí a čím skôr,“ objavili sa na webe ďalšie negatívne slová, ku ktorým pribudli aj ďalšie. „Pokiaľ tam bude chudera Studenková, tak sa na to nepozriem!“

V súvislosti s negatívnymi reakciami na adresu herečky sme kontaktovali aj televíziu Joj. Tá však akékoľvek zmeny v obsadení relácie odmieta. „Zdena Studenková bola a je pevnou súčasťou Inkognita,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková. Fanúšikovia relácie sa tak zjavne budú musieť zmieriť s tým, že blondínku budú v programe vídať aj naďalej. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu