Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vitteková ako Kollárove milenky: Za toto vysolila 2300 eur!

Patrícia Vitteková sa hrdí rovnakou kabelkou ako Andrea Heringhová a Barbora Richterová. Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková sa hrdí rovnakou kabelkou ako Andrea Heringhová a Barbora Richterová.

BRATISLAVA – Je všeobecne známe, že podnikateľ Boris Kollár (49) sa o mamičky svojich detí stará tak, že na peniaze nehľadí. Andrea Heringhová (34), či Barbora Richterová (25) sa často pretŕčajú v hriešne drahých outfitoch a s doplnkami, ktoré tiež stoja za zmienku. Nedávno sme obe dokonca zachytili s rovnakou kabelkou svetoznámej značky, o akej bežné smrteľníčky môžu iba snívať. Stojí totiž 2300 eur. K boháčovým milenkám sa pridala už aj Patrícia Vitteková (35), ktorá sa na sociálnej sieti tiež pochválila týmto luxusným kúskom. Dámy si iba zvolili iné farby.

Tomu sa povie žiť si prepychovo! Vďaka podnikateľovi Borisovi Kollárovi, s ktorým má Andrea Heringhová deti Saru Zoe (5) a Boriska (2), sa na nedostatok peňazí nemôže sťažovať. Bývalá playmate patrí k ženám, čo majú štýl a milujú drahé outfity a doplnky. K takýmto kúskom bezpochyby patrí aj jej zelená kabelka svetoznámej značky za 2300 eur, ktorú v poslednej dobe s obľubou nosí.

Rovnakou taškou v červenej farbe sa nedávno na koncerte Kety Perry chválila aj ďalšia milenka Borisa Kollára, a to Barbora Richterová, ktorá má s boháčom syna Artura. Buď majú Kollárove milenky rovnaký vkus – čomu by sa nikto zrejme nečudoval, keďže obe s ním mali milenecký vzťah – alebo podnikateľ matkám svojich detí kúpil rovnaký darček, aby si dámy nič nevyčítali.

Ku Kollárovým milenkám sa najnovšie pridala aj Patrícia Vitteková, ktorá si tiež zaobstarala takýto nákladný kúsok. Jej športovo ladená kabelka z dielne slávneho módneho domu v hodnote 2300 eur je však v ružovej farbe. Ako sa zdá, luxusný doplnok sa stáva hitom medzi známymi Slovenkami. Nechajme sa prekvapiť, ktorá známa tvár bude túto trojicu nasledovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu