Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská SEXBOMBA s frajerom: Prsnatá ryšavka zbalila potetovaného fešáka!

Sexbomba Vica Kerekes je čerstvo zamilovaná - zbalila extravagantného tetovača Lukáša. Zobraziť galériu (6)
Sexbomba Vica Kerekes je čerstvo zamilovaná - zbalila extravagantného tetovača Lukáša. (Zdroj: falcon/Profimedia)

PRAHA - Nový vzťah! Eva Vica Kerekes (33) opäť žiari šťastím. Po troch rokoch od ťažkého rozvodu s maďarským fotografom Csabom Vighom (30) je totiž opäť zamilovaná až po uši. Jej novou láskou je český tetovač a maliar Lukáš Musil. Toho pred pár dňami sexi ryšavka priviedla aj do spoločnosti. A dvojica zo seba nedokázala po celý čas spustiť oči.

Hoci Vica Kerekes pochádza zo Slovenska, svoje herecké umenie predvádza najmä za hranicami našej krajiny. Napríklad Česi zvodné krivky našej ryšavej sexbomby doslova milujú. Dokazuje to nespočetné množstvo filmov, do ktorých ju pravidelne obsadzujú. A zdá sa, že aj umelkyni sa u západných susedov začína čoraz viac páčiť. Najnovšie si totiž za riekou Morava našla aj novú lásku. 

Partnerom zvodnej krásky je bývalý hokejista Lukáš Musil, ktorý sa aktuálne živí ako tetovač a maliar. Svoje povolanie prezentuje aj na vlastnom tele – od hlavy po päty ho totiž zdobia obrázky od výmyslu sveta.

Dvojica sa spoločne objavila na nedávnej charitatívnej prehliadke v Prahe, kde zo seba doslova nedokázala spustiť oči. V niektorých momentoch sa dokonca viac ako prehliadke venovali sami sebe. Vášnivé bozky a horúce dotyky si vymieňali pri každej možnej príležitosti. „Je nám spolu nádherne. Som zamilovaná až po uši,“ netajila pre Aha! Kerekes, ktorá sa s Lukášom pozná od októbra minulého roka. 


Herecká sexbomba zo Slovenska prekvapuje: Rozvod po pár mesiacoch!


Ešte predtým, ako Vica našla šťastie po boku extravagantného Čecha, sa dlho spamätávala z rozvodu s maďarským fotografom Csabom Vighom. Za toho sa vydala vo februári roku 2011, no už po krátkych deviatich mesiacoch ich manželstvo stroskotalo. „Naozaj som si siahla na dno. Teraz som ale veľmi šťastná,“ priznala ryšavka. 

Vica Kerekes sa v spoločnosti objavila po boku nového partnera. Je ním potetovaný umelec Lukáš Musil.
Zobraziť galériu (6)
Vica Kerekes sa v spoločnosti objavila po boku nového partnera. Je ním potetovaný umelec Lukáš Musil.  (Zdroj: Profimedia)

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu