Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sex medzi slovenskými hercami: Užívali si zamaskovaní!

Peter Batthyány a Michaela Čobejová si zahrali milenecký pár. Zobraziť galériu (5)
Peter Batthyány a Michaela Čobejová si zahrali milenecký pár.

BRATISLAVA - Ovládli ich vášne! Herci Michaela Čobejová (44) a Peter Batthyány (48) spolu prežili naozaj intímne chvíle. V novom sitkome Kolabs si to rozdali opretí o traktor. Pri samotnej scéne však boli doslova na nepoznanie. Išlo totiž o spomienky z minulosti, a tak sa pred kamerou predviedli v outfitoch à la 70. roky.

Už o týždeň televízia Joj prinesie na obrazovky nový komediálny seriál Kolabs. Zábery z nového počinu boli už premietané na tlačovej konferencii a nechýbali medzi nimi ani intímne scény. 


Pozrite, čo uniklo na verejnosť: Nahé zábery Michaely Čobejovej!


Peter Batthyány a Michaela Čobejová totiž hrajú dvojicu, ktorá spolu síce nežije, ale v minulosti prežila horúci románik. A hoci je blondínkina postava už vydatá za iného, s radosťou si občas zaspomína na intímne chvíle so svojím dávnym milencom. Pred kamerou sa preto herci tvárili, že si to rozdávajú opretí o traktor v oblečení zo 70. rokov. 

Od Michaely sme zisťovali, ako tieto scény zvládali. „Horšie je to asi pre Baťka, také nepríjemné, keďže on má podľa mňa väčší ostych ako ja,” povedala nám herečka. Zároveň však priznala, že ani ona nevíta takéto vášnivé chvíle pred kamerami okamžite s nadšením. „Keď som čítala scenár, bola som trošku zaskočená, ale postupom času, ako som si zvykala na tú postavu, tak som to už brala v pohode. Záleží aj na tom, s kým to robíte,” prezradila.

Poriadne nepríjemné však bolo pre ňu narúcanie záberov, ako si pri pohľade na Batthyányho rozpučí o hrudník čerstvé vajcia. „To sme robili asi 30-krát, aj mi to nakoniec naklepli, aby to išlo,” uviedla Čobejová. Ako sa to nakoniec podarilo, uvidia diváci už čoskoro. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu