Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pozrite, čo uniklo na verejnosť: Nahé zábery Michaely Čobejovej!

Na verejnosť unikli nahé zábery Michaely Čobejovej zo sprchy. Zobraziť galériu (6)
Na verejnosť unikli nahé zábery Michaely Čobejovej zo sprchy. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Obnažila sa! Už o týždeň sa na televízne obrazovky dostane nový jojkársky seriál s názvom Kolabs. Okrem iných v ňom zahviezdi aj herečka Michaela Čobejová (44). A tá sa pri natáčaní scénok do televíznej novinky poriadne uvoľnila. Podarilo sa nám totiž získať jej pikantné video zo sprchy, ktoré odhalilo blondínkine nahé krivky.

Televízia Joj pripravuje nový slovenský sitkom s názvom Kolabs. Už o týždeň sa diváci môžu tešiť na vtipné scénky, v ktorých budú hviezdiť herci ako Ady Haydu, Peter Batthyány, či Michaela Čobejová. A ako sme zistili, blondínka má na svojom konte aj poriadne pikantné zábery.

Podarilo sa nám totiž získať video, ktoré ju zachytáva úplne nahú v sprche a odhaľuje krivky jej obnaženého poprsia. Herečka sa pri nakrúcaní tak vžila do úlohy, že takéto detaily vôbec neriešila. „To už patrí k tej mojej práci a absolútne žiaden ostych nemám,“ prezradila Čobejová. „Keď je niekto v sprche, tak sa predpokladá, že nie je v plavkách. V scenári bola taká scéna napísaná a som za to zaplatená, aby som to hrala, tak hrám, čo napíšu,“ vysvetlila nám herečka. 

Mama dvoch dcér si uvedomuje, že aj nahota patrí k herectvu, a preto z pikantných scén nerobí veľkú vedu. „Už keď som išla na herectvo, tak ma mama upozorňovala, že sa s tým stretnem a každý herec a herečka s tým musia rátať, takže nemám s tým nijaký problém,“ povedala nám Michaela, ktorá sa s pribúdajúcim vekom vraj hanbí čoraz menej.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu