Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nenávisť medzi slovenskými herečkami: Túto ryšavku úplne neznášajú!

Táňa Pauhofová pocítila závisť kolegýň. Zobraziť galériu (5)
Táňa Pauhofová pocítila závisť kolegýň. (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA/BRATISLAVA – Má neprajníčky! Je mladá, krásna, úspešná a pritom vraj mnohými kolegyňami aj nenávidená. To aspoň tvrdí herečka Táňa Pauhofová (31), ktorej sa v poslednej dobe darí aj u našich západných susedov. Ryšavka dostáva jednu rolu za druhou a je preto tŕňom v oku mnohých slovenských umelkýň.

Závisť, faloš a intrigy! Rivalita medzi herečkami nepozná občas medze. Ryšavku Táňu Pauhofovú nenávidia vraj skoro všetky kolegyne. Dôvodom je aj to, že v súčasnosti patrí k najobsadzovanejším Slovenkám v Čechách.

Potvrdila to aj samotná Táňa. „Také správy sa ku mne dostávajú. Nerobím ale nič preto, aby k tomu mali dôvod. Nikdy som žiadnu rolu nikomu nezobrala, nikdy som sa k žiadnej role nedostala nečestným spôsobom,” povedala pre český portál Super.cz.

„Často ma takéto správanie zamrzí, ale nič s tým neurobím, Pokiaľ má niekto potrebu uľaviť si tým, že na niekoho iného prenesie svoju frustráciu či smútok, to nie je môj problém,“ dodala Pauhofová. Mená závistlivých kolegýň si však nechala pre seba.

Podľa českých novinárov sa krehkej červenovláske u nich darí aj preto, lebo na rozdiel od iných našich herečiek nemá v ich jazyku slovenský prízvuk. Najnovšie bola preto angažovaná, aby si zahrala umelkyňu Lídu Baarovú.

Okrem úspechov v práci je Táňa spokojná aj v súkromí. Od februára minulého roka sa v spoločnosti ukazuje po boku podnikateľa Martina Vaľovského.

Ktorú slovenskú herečku máte najradšej? Vyjadrite jej svoju podporu v televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem!<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu