Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásky z Miss Slovensko 2015: Takto zvládajú prípravy na veľké finále!

Miss Slovensko 2015 Zobraziť galériu (16)
Miss Slovensko 2015 (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Najkrajšie ženy Slovenska v rozhovoroch odhalili nielen svoje súkromie, ale prezradili aj, čo ich motivovalo k boju o titul kráľovnej krásy.

Lujza Straková
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Lujza Straková

Finalistka Miss Slovensko 2015 s poradovým číslom 1 Lujza Straková sa teší, že počas príprav na finálový večer stretla mnoho skvelých ľudí. „Sme tu skvelá partia a mám také zážitky z týchto pár sústredení, že na to sa jednoducho nedá zabudnúť,“ povedala v rozhovore.

Dvadsaťdvaročná andragogička z Banskej Bystrice pracuje popri štúdiu vo vlastnom kozmetickom salóne, ktorý si otvorila len pred pol rokom, venuje sa vizážistike a vo voľnom čase podľa vlastných slov tiež rada varí. „Rada skúšam nové veci a varím špeciality. Mojou najobľúbenejšou je camembert s prosciutom a s restovanými paradajkami,“ prezradila. 

Mladá blondínka zároveň verí, že s ostatnými finalistkami zostane v kontakte aj po súťaži. „Verím tomu, že finále každej z nás prinesie šťastie a zostaneme potom aj naďalej v kontakte,“ poznamenala. 

Petra Denková
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Petra Denková

Finalistka súťaže Miss Slovensko 2015 s poradovým číslom 2 Petra Denková precestovala ako modelka celú Áziu. „Cestovanie mám veľmi rada, no odkedy som na vysokej škole, tak už veľmi necestujem. Namiesto toho rada varím, napríklad také halušky, sushi alebo cestoviny,“ prezradila v rozhovore. Okrem toho 21-ročná rodáčka z Uhorského tiež rada pláva, číta motivačnú literatúru a tancuje. „Na základnej škole som tancovala roky spoločenský tanec, dokonca aj súťažne, no potom som prerástla všetkých partnerov, tak som musela s tancom skončiť. Rozhodla som sa však zo svojej nevýhody spraviť výhodu a začala som s modelingom,“ vysvetlila.

Štúdium manažmentu podniku by v budúcnosti chcela využiť pri rozbiehaní vlastného biznisu. „Chcela by som pracovať s ľuďmi a hlavne s malými deťmi. Keď som bola malá, chcela som byť učiteľkou v škôlke,“ usmiala sa. Prihlásiť sa do Miss Slovensko podľa vlastných slov nikdy netúžila. „Ľudia mi stále vraveli, aby som to skúsila, no ja som si nikdy o sebe nemyslela, že som vhodná kandidátka na Miss. V tom, aby som sa prihlásila, ma podporil hlavne môj priateľ. Vlastne som bola na kastingu teraz prvýkrát,“ podotkla. 

Kristína Roháčeková
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Kristína Roháčeková

Najväčším detským snom finalistky Miss Slovensko 2015 s číslom 3 Kristíny Roháčekovej bolo zúčastniť sa súťaže krásy. „Do tejto súťaže som chcela ísť už od svojho útleho detstva, bol to môj detský sen, v ktorom ma podporoval aj môj brat,“ prezradila v rozhovore.

Dvadsaťročná rodáčka z Banskej Bystrice sa od útleho detstva venuje kresleniu, maľuje a paličkuje. „Paličkovanie je naša krásna slovenská tradícia pochádzajúca zo Španej doliny neďaleko mesta, odkiaľ pochádzam,“ priblížila. Jemná tmavovláska okrem toho podľa vlastných slov tiež rada posilňuje, chodí do fitness centra, varí, pečie a cestuje. 

Najväčšou výzvou v rámci príprav na finálový večer je pre ňu naučiť sa rozprávať pred kamerami. „Najťažšie sú pre mňa rozhovory, ale veľmi si to užívam a som vďačná, že mám možnosť naučiť sa niečo nové, okrem iného aj z tých mediálnych tréningov,“ uzavrela. 

Nicole Naelová
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Nicole Naelová

Finalistka súťaže Miss Slovensko 2015 s číslom 4 Nicole Naelová nikdy neuvažovala nad tým, že by sa prihlásila do súťaže krásy. „Priznám sa, že som bola také škaredé káčatko, takže ľudia by asi ani neverili, že raz skončím takto v misske,“ zasmiala sa 20-ročná rodáčka z Popradu. K tomu, aby sa napokon súťaže zúčastnila, ju podľa vlastných slov motivovala možnosť spoznať nových ľudí a získať cenné skúsenosti. „Taktiež verím, že budem mať nové príležitosti aj v budúcnosti,“ podotkla.

Najväčšiu trému v rámci finálového večera má mladá študentka prekladateľstva a tlmočníctva zo živého rozhovoru a najviac sa teší na módne prehliadky a catwalk. „Teším sa na tú atmosféru, ktorú to bude mať. Verím, že sa nám finálový večer podarí, ako má,“ poznamenala. 

Bronislava Gregušová
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Bronislava Gregušová

Finalistka Miss Slovensko 2015 s číslom 5 Bronislava Gregušová by rada prostredníctvom súťaže krásy spropagovala okrem seba samej aj svoj román, na ktorom momentálne pracuje. „Je to taký ženský román, ktorého príbeh sa odohráva v Bratislave. Všetci sa ma pýtajú, či to je autobiografia – nie, nie je - je to o takej dievčine, ktorá študuje na vysokej škole,“ priblížila 23-ročná Bratislavčanka v rozhovore. V deji knižky sa však môžu nájsť všetci misskini známi. „Každý z mojich známych sa tam môže vidieť. V jednej osobe sú napríklad piati ľudia. Príbeh je trošku dokreslený, ale je to zároveň aj skutočnosť, takže kto ma pozná a kto pozná moje okolie, bude vedieť, o čo ide,“ podotkla sympatická blondína, ktorá v súčasnosti stážuje v spravodajstve televízie JOJ. „Dúfam, že sa mi touto súťažou otvoria aj rôzne pracovné ponuky, čo sa týka masmediálnej komunikácie,“ poznamenala.

Prípravy na finálový večer si podľa vlastných slov užíva plnými dúškami. „Je to super, keď sa vám starajú o vlasy, o pleť, ale je to zároveň náročné, všetko máme tak na kope, a to je unavujúce,“ uzavrela. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu