Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divoký žúr markizáckych farmárov: Odhalené prsia a 30 orgazmov!

Divoký žúr exfarmárov. Zobraziť galériu (11)
Divoký žúr exfarmárov.

BRATISLAVA – Odviazali sa! Partia finalistov poslednej série markizáckej šou Farma sa nedávno vybrala do metropoly východného Slovenska, kde si bývalí statkári poriadne vyhodili z kopýtka. Pätica sa v košickom bare doslova utrhla z reťaze. Dámy predviedli sexi výstrihy aj poodhalené prsia. A nechýbala ani bohatá dávka orgazmov.

Bez zábran! Aj dva mesiace po skončení markizáckej šou Farma sú niektorí bývalí statkári stále v kontakte. Dokonca spolu vymetajú jeden žúr za druhým. Nedávno sa pätica v zložení Viktor Matz, Tibor Repa, Lucia Mokráňová, Anna Koleňáková a Eva Kapustniaková vybrala do istého košického podniku, kde sa s fanúšikmi nielen odfotili, ale aj poriadne zabavili.

Dámy predviedli sexi výstrihy, ale jedna z nich odhalila svoje prsia aj o niečo viac, ako zrejme chcela. Bola to práve sexi Lucia, ktorej  sa rozopla košeľa a ukázala tak verejne nielen čiernu podprsenku.

Okrem toho sa pätica neudržala a bez okolkov si dopriala až okolo 30 orgazmov. „Taký malý „orgazmus“ sme mali,“ napísala na sociálnej sieti k fotografii z tejto akcie policajtka Eva. Nešlo však o žiadne orgie, ale alkoholický nápoj, ktorý do seba hádzali jedna radosť. Čo nasledovalo po skonzumovaní všetkých drinkov, ale už vedia zrejme iba oni. Jedno je však isté, exfarmári sa v ten večer výborne zabavili a tiež im nápoje zjavne chutili, o čom svedčia aj fotografie z tejto párty, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu