Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Preboha, toto je Hanychová? Agáta, prestaň, už to preháňaš!

Agáta Hanychová zverejnila na Facebooku fotku z jej fyzickej premeny (vľavo). Fanúšikovia z nej však nadšení neboli. Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová zverejnila na Facebooku fotku z jej fyzickej premeny (vľavo). Fanúšikovia z nej však nadšení neboli. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Toto je už príliš! Agáta Hanychová (29) sa vždy mohla chváliť postavičkou ako lusk. Nedávno si však v českých médiách prečítala, že jej krivky už nie sú to, čo bývali. Novinári jej odkázali, že spodnú bielizeň by už predvádzať radšej nemala. To sa jej zjavne dotklo a rozhodla sa so sebou začať niečo robiť. No zdá sa, že to modelka už poriadne preháňa. Na Facebook totiž zavesila fotku, na ktorej sa chváli nožičkami tenkými ako špáradlá.

Agáta Hanychová patrí k známym tváram, ktoré sa so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Facebook pravidelne delia o novinky z profesionálneho, ale aj súkromného života. Najnovšie tmavovláska na web zavesila fotku zo svojej fyzickej premeny.

V Čechách sa totiž v poslednej dobe riešilo, že jej postava má do dokonalosti riadne ďaleko. V tomto smere jej naložil aj vlastný manžel Jakub Prachař. „Hovorí mi, a príde mi to dosť zlé, že som tlstý. Ja si myslím, že to tak nie je. Že v poslednej dobe vyzerám naopak dosť dobre. Je to jej mindrák, ktorý si lieči, pretože ona sama je tlstá. Tvrdí to, aby sme na tom boli rovnako, ale tak to samozrejme nie je,“ povedal spevák a moderátor.

Následne modelke po jednej z módnych prehliadok české médiá odkázali, že by už spodnú bielizeň predvádzať nemala. „Tak podľa všetkých novinárov som tlstá... Hm, ale šťastná! Dobrú noc,“ napísala k tomu na svojom profile Hanychová. No zrejme si povedala, že na svojej postave radšej predsa len zamaká. 

Zdá sa však, že s diétami a cvičením to už Agáta začína trochu preháňať. Dokazuje to fotka z posilňovne, ktorú zavesila na svoju fanúšikovskú stránku. Dcéra herečky Veroniky Žilkovej je na nej doslova vychudnutá a jej nohy čoraz viac pripomínajú dve špáradlá. Zhodujú sa v tom aj jej priaznivci, ktorí jej odporúčajú, aby sa konečne najedla. „Fotíš reklamu na hlad?“ objavilo sa v jednom z komentárov. A v podobnom duchu sa niesli aj ostatné. „Ja neviem... Agy, si krásne dievča, ale tie nôžky... Trochu priber,“ znel ďalší z príspevkov. Snáď si tieto slová známa Češka zoberie k srdcu a s chudnutím to viac už nebude preháňať. 

Agáta Hanychová nedávno na svojom profile na Facebooku zverejnila fotku z posilňovne, na ktorej sa chváli až príliš vychudnutými nožičkami.
Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová nedávno na svojom profile na Facebooku zverejnila fotku z posilňovne, na ktorej sa chváli až príliš vychudnutými nožičkami.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu