Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi jojkársky moderátor ukázal svoju lásku: Všetky oči sem, toto je ona!

Thomas Kamenar a jeho partnerka Petra očakávajú narodenie dcérky. Zobraziť galériu (4)
Thomas Kamenar a jeho partnerka Petra očakávajú narodenie dcérky.

BRATISLAVA – Žena jeho života! Pred dvoma rokmi rady moderátorov televízie Joj rozšíril Thomas Kamenar (36) z Rakúska, ktorý síce nevie dokonale po slovensky, ale je pre diváčky mimoriadne príťažlivý. Slečny však majú smolu. Pred pár dňami totiž tento sympaťák zavítal na Kolibu a nebol sám. Spoločnosť mu robila partnerka Petra, ktorá každú chvíľu porodí ich prvé spoločné dieťa.

Thomas Kamenar je divákom známy ako moderátor relácie Páli vám to. A už čoskoro sa objaví aj v novom projekte o varení s názvom Fajnšmeker. Práve z tohto dôvodu sa nedávno prechádzal po chodbách Jojky, kde evidentne dolaďoval s kompetentnými posledné detaily. 

Moderátor si na Kolibu priviedol aj podporu – spoločnosť mu robila partnerka Petra, ktorá verejnosti príliš známa nie je. Sympatická budúca mamička sa na Kolibe ukázala bez mejkapu, no napriek tomu doslova žiarila. 

A my vieme, čo je za tým... Párik totiž každým dňom očakáva narodenie prvého spoločného dieťatka. „Termín majú už v stredu. Čakajú dievčatko Emíliu a pri pôrode chce byť aj Thomas,“ prezradil nám náš zdroj z televízie. Je teda zrejme už len otázkou hodín, kedy sa z moderátora stane otecko malej princeznej. 

Máte radi televíziu Joj? Zahlasujte za ňu vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014 TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu