Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi jojkár má novú lásku: Ukázal ženu svojho života!

Thomas Kamenar s dcérkou Emíliou. Zobraziť galériu (5)
Thomas Kamenar s dcérkou Emíliou.

BRATISLAVA – Zamilovaný do novej ženy! Pred dvoma rokmi rady moderátorov televízie Joj rozšíril Thomas Kamenar (36) z Rakúska, ktorý síce nevie dokonale po slovensky, ale aj napriek tomu je pre diváčky mimoriadne príťažlivý. Slečny však majú smolu. Tento sympaťák je už zadaný a dokonca sa v nedeľu stal otcom. Narodila sa mu dcérka Emília. Tmavovlasý fešák topkám poskytol aj prvé fotografie s jeho anjelikom.

Už je otcom! Thomas Kamenar je divákom známy ako moderátor relácie Páli vám to. V sobotu odštartoval aj jeho nový projekt o varení s názvom Fajnšmeker. A práve počas sledovania jeho novej relácie sa vraj jeho dcérka začala pýtať na svet.

O deň neskôr sa už moderátor pochválil aj fanúšikom na sociálnej sieti. „Nie je krásna? Vitaj, sladká malá Emília. Tešili sme sa na stretnutie s tebou a teraz si konečne s nami. Cítim sa zamilovaný, oznámil emotívne narodenie dieťatka a pridal tiež fotografiu nožičiek svojej princeznej. Topkám poskytol aj zábery zo súkromného archívu, kde svoju Emíliu pestuje po prvýkrát na rukách. Rovnako tak aj jeho otec, ktorý z vnučky nevedel spustiť oči. Fotografie nájdete v našej GALÉRII. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu