Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Striptíz československej škandalistky na verejnosti: Za prachy všetko?!

Agáta Hanychová sa vyzliekala pred kamerou. Zobraziť galériu (6)
Agáta Hanychová sa vyzliekala pred kamerou.

PRAHA - Vyzliekala sa za pochodu! Na internete sa v týchto dňoch objavilo video so striptízom Agáty Hanychovej (29). Včera si ho na sociálnej sieti zverejnila aj samotná modelka. Na záberoch kráča po verejnom parku a zhadzuje zo seba oblečenie. Pri každom zvlečenom kúsku sa objavuje aj jeho cena. Všetko pokračuje, až kým nie je brunetka iba v nohavičkách...

Agáta Hanychová sa vždy zviditeľňovala nahotou a škandálmi. Aktuálne je ale témou číslo jeden otázka, či naozaj bola svojmu manželovi neverná a chystajú rozvod. Modelka preto využíva každú príležitosť, kedy môže odviesť pozornosť iným smerom. 

Včera si napríklad na sociálnej sieti zverejnila video, na ktorom predvádza striptíz. Zaujímavé je, že sa nakrúcalo na verejnosti, evidentne v nejakom parku. Agáta kráča po cestičke a pritom dáva zo seba dole jednotlivé kúsky oblečenia. 

Pri tom, ako Hanychová jednotlivé časti odhadzuje, sa vždy na obrazovke zjaví cena. Vyvrcholením diela je modelka bez podprsenky, iba v nohavičkách. „Na tie nemáte,” píše sa pri poslednom zábere. A zdá sa, že zatiaľ nikto netrafil tú správnu sumu, lebo dole bez sa známa škandalistka ešte neukázala. A to podľa komentára pod videom vzniklo už päť rokov dozadu. Z neznámych dôvodov sa však na známom serveri zrazu objavilo práve teraz. 

VIDEO: Stripitíz Agáty Hanychovej 

Hanychovej striptíz

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu