Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najerotickejšia FOTO jej života! Krásna Selena Gomez odhodila zábrany aj šaty

Tak už aj Selena Gomez si je vedomá toho, že nahota predáva. Zobraziť galériu (9)
Tak už aj Selena Gomez si je vedomá toho, že nahota predáva.

LOS ANGELES - Nahota predáva! Toho sú si vedomé mnohé hviezdne krásky, ktoré v boji o pozornosť často odhodia šaty a ukážu sa fanúšikom v Evinom rúchu. Nečakane erotickým záberom sa aktuálne pochválila aj speváčka Selena Gomez (23). Tá síce pred objektívom pózovala len v úsporných nohavičkách, no výsledok je maximálne vkusný a efektný.

Selena Gomez odštartovala svoju kariéru účinkovaním v detských seriáloch a podobne ako Miley Cyrus, či Demi Lovato je úspešná aj dnes. Realizuje sa nielen pred kamerami, ale uchytila sa tiež ako módna návrhárka a speváčka. Začiatkom októbra by mal uzrieť svetlo sveta jej nový album, ktorému krásna speváčka robí celkom slušnú reklamu.  

Tmavovláska po vzore mnohých kolegýň stavila na nahotu a provokáciu, čím tiež dokazuje, že už nie je tým malým dievčatkom, ktorým bola kedysi. V rámci promovania albumu zverejnila na sociálnych sieťach hádam najodvážnejšiu fotografiu svojho života. Pózuje na nej oblečená len v miniatúrnych nohavičkách, no rozhodne nepôsobí vulgárne. Nohy má totiž prekrížené a prsia jej kryjú dlhé vlasy. 

Aj napriek tomu, že je erotický záber vydarený, veľká skupina fanúšikov zavalila Selenu kritikou. „No to snáď nie! Máme tu ďalšiu Miley? Veď ty nepotrebuješ byť nahá, aby si zaujala,” nešetrili výčitkami niektorí z nich. Mnohí si však svoju obľúbenú interprétku zastali a poukázali na to, že v porovnaní so Cyrus krásna tmavovláska vlastne nič intímne neukázala. 

Selena Gomez už dávno nie je malým dievčatkom. Svoje nahé telo však svetu servíruje celkom vkusne.
Zobraziť galériu (9)
Selena Gomez už dávno nie je malým dievčatkom. Svoje nahé telo však svetu servíruje celkom vkusne.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu