Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandály okolo Plesu v opere: Vztýčený prostredník, vulgárne pokriky a trapas ako hrom!

S Plesom v opere sa spája viacero škandálov. Zobraziť galériu (11)
S Plesom v opere sa spája viacero škandálov.

BRATISLAVA - Už sa to blíži! Zajtrajšok bude patriť najprestížnejšej udalosti roka. Vtedy totiž odštartuje 15. ročník Plesu v opere, ktorý sa koná v historickej budove SND. No hoci ide o noblesnú akciu, viažu sa k nej aj viaceré škandály, či už väčšie alebo menšie. Organizátori určite dúfajú, že tento rok sa nič podobné už nezopakuje.

Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Podnikateľ Fedor Flašík v minulosti patril k hosťom Plesu v opere, neskôr ho však začal kritizovať. Podujatie označil za malomeštiacku maškarádu a panoptikum. „Prečo sa skoro všetci idú po*rať z Plesu v opere?” nedával si servítku pred ústa ani v roku 2014. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Uplynulé dva roky sprevádzali prestížnu udalosť aj protesty. Červený koberec bol preto pod dohľadom polície. Ľudia postávajúci pred budovou pokrikovali na hostí rôzne vulgarizmy, označili ich dokonca za ľudský odpad. A to aj napriek tomu, že kúpou vstupenky prominenti prispeli v rokoch 2012 a 2013 na detské kardiocentrum. V roku 2014 zas na starostlivosť o predčasne narodené deti. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Ján Kuric z kapely Vidiek patrí k stálym návštevníkom Plesu v Opere. V roku 2013 však v súvislosti s demonštrantmi neudržal nervy na uzde. Protestujúcim ľuďom pokrikujúcim na hostí ukázal pri prechádzaní po červenom koberci vztýčený prostredník. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Boháčovi Borisovi Kollárovi sa minulý rok podarilo vyrobiť si škandál pár dní po Plese v opere. Na najprestížnejšiu udalosť roka vzal Andreu Heringhovú, no už o pár dní vykrúcal na Plese Spišiakov namiesto nej inú zo svojich mamičiek - Barboru Richterovú. Prvá spomínaná vraj kvôli tomu v zlosti hodila o stenu telefón a zaprisahala sa, že s multioteckom sa už v spoločnosti neukáže. Tento sľub ale nakoniec nedodržala. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Banskobystrický podnikateľ pri príchode na ples v roku 2011 akosi pozabudol na etiketu. Keď si uvedomil, že žuje žuvačku, vylovil ju z úst a odhodil na červený koberec. A to priamo pred kamerami. Vyrobil tak jeden z najväčších trapasov v histórii tohto podujatia. V následnom ospravedlnení uviedol, že ho tento prešľap mrzí a určite nechcel prestížnu udalosť dehonestovať. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Moderátorka Vera Wisterová v roku 2011 pôsobila, akoby očakávala nejaký škandál. A chcela sa mu za každú cenu vyhnúť. V momente, ako bolo oznámené vystúpenie IMT Smile, sa totiž pratala zo sály preč. Zrejme nechcela svojho čerstvého manžela Jeremyho konfrontovať so spevákom Ivanom Táslerom, s ktorým žila dlhých 7 rokov.  
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Speváčka Eva Máziková vždy popierala svoj vek neutíchajúcim zdrojom energie. V 60-tke sa však už akosi nehodí obliecť sa ako bábika Barbie a vystavovať vnady bez podprsenky. Navyše, Ples v opere je hodný dôstojnejšieho, menej gýčového outfitu. Body sa dávajú skôr za nápaditosť než krikľavosť. V roku 2011 to umelkyni jednoducho nevyšlo. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Pomýliť si Ples v opere s koktailovým večierkom je trapas ako hrom. V roku 2009 sa ho dopustila mladá speváčka Suzie Hroncová. Nevhodné šaty pri príchode zakrýval dlhý kabát, a tak jej chyba vyšla naplno najavo až vo vnútri. Podľa reakcií ostatných hostí si však blondínka rýchlo uvedomila, že prestrelila a honosné priestory radšej unáhlene opustila. 
Škandály okolo Plesu v
Zobraziť galériu (11)
Doteraz najväčší škandál svojím oblečením ale spôsobila v roku 2004 Lisa Stansfield. Umelkyňa vo vyhrnutých rifliach a v zimných topánkach sa evidentne neinformovala na takzvaný dress code tejto akcie. Alebo ho ignorovala? V roku 2006 ju totiž organizátori pozvali opäť a ona si zas obliekla nohavice, aj keď o triedu lepšie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu