Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belányiová s trčiacim bruškom: Druhé dieťa?!

Andrea Pálffy Belányiová prekvapila trčiacim bruškom. Zobraziť galériu (7)
Andrea Pálffy Belányiová prekvapila trčiacim bruškom.

BRATISLAVA - Prekvapila divákov! V piatok večer Andrea Pálffy Belányiová (39) zaskakovala v jojkárskych Novinách o 17:00. Na rozdiel od poludňajšej relácie tam nesedela len za stolíkom, ale sa postavila aj k obrazovke v štúdiu. A v tom momente sa vďaka trčiacemu brušku spustili špekulácie o jej tehotenstve.

Andrea Pálffy Belányiová je rozvedená, ale šťastná. Po jej boku je totiž od roku 2013 právnik Miroslav. A v týchto dňoch určite dostali mnoho otázok o tom, či si spolu zakladajú aj rodinu. 

Brunetka sa totiž v piatok objavila v Novinách o 17:00. Pri téme o utečencoch netradične vstala od stolíka a divákom prednášala informácie od obrazovky v štúdiu. V tom momente sa však mnohí sústredili viac na moderátorku než spravodajské informácie. „Vytŕčalo jej tam bruško. Buď je tehotná, alebo mala zlé šaty,” napísala nám jedna z našich čitateliek. 

A treba poznamenať, že aj pri sedení vyzerala Andrea akosi neforemne. Zdroje z televízie však zatiaľ o žiadnom tehotenstve nevedia. Mohlo ísť teda naozaj o zlý strih oblečenia, ktoré vďaka riaseniu vytvorilo Belányiovej „tehotenské” krivky. Skôr či neskôr sa však pravda ukáže...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu