Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Superstarista Šmajda po 5 rokoch: Zo ženskej je konečne chlap! Miro, si na nespoznanie

Miroslav Šmajda sa po piatich rokoch výrazne zmenil. Konečne je z neho chlap! Zobraziť galériu (10)
Miroslav Šmajda sa po piatich rokoch výrazne zmenil. Konečne je z neho chlap!

PRAHA/BRATISLAVA - To snáď ani nie je on! Extravagantný spevák zo SuperStar Miroslav Šmajda (26) sa vždy rád pýšil svojou bujnou blond hrivou. Po piatich rokoch je však jeho pýche koniec. Zo speváka, ktorý pripomínal útlou postavou a dlhými vlasmi skôr dievča, je dnes urastený chlap s krátkym tmavým három. Pozrite, ako sa zmenil.

Fanúšičky budú šalieť ešte viac! Výstredný spevák Miroslav Šmajda, ktorý sa v roku 2009 zviditeľnil v prvej sérii Česko Slovenskej SuperStar, sa nedávno rozhodol výrazne zmeniť svoj imidž. Výsledkom je, že aktuálne vyzerá úplne inak, než si ho mnohí pamätajú.

Bujnú blond hrivu, ktorou sa vždy pýšil, si nechal ostrihať a aj zafarbiť na tmavšie. To však nie je všetko, čím mladý muž teraz oslňuje svoje fanúšičky. Spevák poriadne zapracoval aj na vlastnej postave. To, že je so sebou spokojný, vidieť aj na jeho polonahých fotkách, ktoré so železnou pravidelnosťou pridáva na sociálnu sieť.

Okrem vizáže vymenil bývalý superstarista aj štýl hudby. Občas uškriekaný spev vystriedal za melodický rock. „Mal som obdobie ticha a mnohých zmien, usporiadal som si priority,“ povedal pre český internetový portál Super.cz spevák na margo toľkých noviniek. V rámci nich už stihol predstaviť verejnosti aj svoju novú kapelu s názvom Terrapie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu