Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas Andrey Belányiovej v jojkárskych Novinách: Ups, nestihla to!

Andrea Belányiová si v priamom prenose upravovala vlasy. Zobraziť galériu (6)
Andrea Belányiová si v priamom prenose upravovala vlasy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Neskoro! Andrea Belányiová (37) si včera na obrazovkách televízie Joj vyrobila úsmevný trapas. Mohol za to príspevok, ktorého dĺžku tmavovláska neodhadla. V presvedčení, že ešte nie je na obraze, si kontrolovala svoju vizáž a upravovala účes. Celá táto jej krátka „kadernícka procedúra“ sa tak dostala do živého vysielania.

Je prirodzené, že moderátorky chcú na obrazovkách vyzerať dobre. A výnimkou nie sú ani tie, ktoré uvádzajú televízne spravodajstvo. Prestávky medzi jednotlivými reportážami preto využívajú na kontrolu svojho vzhľadu a prípadnú úpravu malých nedostatkov. No a práve na toto vo včerajších jojkárskych Novinách o 12:00 doplatila Andrea Belányiová. 

Brunetka si totiž chcela rýchlo prehodiť vlasy cez rameno. No nevyšlo to úplne podľa jej predstáv, pretože neodhadla dĺžku vysielaného príspevku. Vo chvíli, keď sa dotkla svojho zopnutého copu a nerušene si ho uhládzala na to správne miesto, ju videlo už celé Slovensko. Dokončila však úpravu, zložila ruku a pokračovala v hlásení správ. 

No zďaleka nie je jediná, ktorej na televízne obrazovky uniklo niečo, čo nechcela. Veď spomeňme si napríklad na bývalú tvár RTVS Kristínu Kormúthovú, ktorá sa počas moderovania relácie Góly, body, sekundy „veselo“ ksichtila do kamery. Za zmienku stojí tiež nedávny trapas českého moderátora, ktorý si myslel, že kamera sníma iba jeho partnerku. Divákom sa tak naskytol vtipný pohľad na to, ako sa škrabká na hlave.

VIDEO: Andrea Belányiová sa upravovala počas živého vysielania.

Belányiová v Novinách o 12

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu