Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herečka Karin Haydu: Vyhadzov z Markízy?!

Karin Haydu sa v najbližšom období v seriáli Chlapi neplačú neobjaví. Iný projekt v televízii Markíza nemá. Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu sa v najbližšom období v seriáli Chlapi neplačú neobjaví. Iný projekt v televízii Markíza nemá. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Definitívny koniec?! Karin Haydu (37) sa divákom Markízy v poslednom období pripomína ako krajčírka Biba v seriáli Chlapi neplačú. No ako sa nám podarilo zistiť, televízni fanúšikovia sa budú musieť s brunetkou už čoskoro rozlúčiť. Tvorcovia obľúbeného počinu sa totiž rozhodli, že herečka v projekte končí - jej postavu chcú odpratať do úzadia.

Usilovná krajčírka, ktorá túži po skutočnej láske a oddane pomáha svojej kamarátke Paule - takto poznajú diváci markizáckeho seriálu Chlapi neplačú herečku Karin Haydu. Zdá sa však, že už čoskoro sa so sympatickou brunetkou budú musieť jej priaznivci na televíznych obrazovkách rozlúčiť. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, tvorcovia sa rozhodli, že ju z projektu stiahnu.

Príčinou je podľa našich zistení fakt, že chcú dať väčší priestor iným postavám. Nasvedčuje tomu už aj aktuálne dianie v markizáckom počine - brunetka opustila spoločný biznis s hlavnou hviezdou Paulou a rozišla sa s priateľom. Scenáristi tak uzatvárajú jej dejovú linku. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj televíziu Markíza, ktorá naše informácie potvrdila. „V deji seriálu Chlapi neplačú sa postava Biby, ktorú stvárňuje Karin Haydu, utiahne do úzadia, pretože sa sklamala v mužovi, ktorému verila,“ povedala pre topky.sk PR manažérka Markízy Ľudmila Raceková.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa snažili skontaktovať aj so samotnou herečkou. Chceli sme vedieť, ako vníma blížiaci sa koniec v projekte. Na naše telefonáty a esemesky však nereagovala. Seriál Chlapi neplačú bol pre Karin jediný markizácky projekt, v ktorom aktuálne účinkovala. No ani v divadelných predstaveniach sa už dlhšie neobjavuje. Nechajme sa teda prekvapiť, kam si to umelkyňa najbližšie namieri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu