Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fíha, akoby jej z oka vypadla: Slovenská kráska ako Nastenka z Mrázika!

Melánia Kasenčáková sa podobá na kultovú postavu z Mrázika Nastenku. Zobraziť galériu (6)
Melánia Kasenčáková sa podobá na kultovú postavu z Mrázika Nastenku.

BRATISLAVA – Ako vajce vajcu! Na Slovensku sa nenájde snáď nikto, kto by nepoznal legendárnu ruskú rozprávku Mrázik. Tento príbeh je určite dobre známy aj jednej z krások slovenského šoubiznisu - tanečnici Melánii Kasenčákovej. Tá najnovšie chtiac-nechtiac pripomína svojím výzorom hlavnú hrdinku populárneho filmu - pracovitú Nastenku.

Kultovú ruskú rozprávku Mrázik nám televízne stanice prinášajú každoročne v období Vianoc. Inak tomu nebolo ani tento rok. Nečudo preto, že hlavní predstavitelia tohto príbehu sú už chronicky známi. Veď kto by nepoznal Nastenku, Ivana, či Marfušu. 

A práve hlavná hrdinka tejto rozprávky má aktuálne na Slovensku dvojníčku. Tanečnica Melánia Kasenčáková, známa z Miliónového tanca, totiž na sociálnej sieti zverejnila záber, na ktorom má v rámci zimnej módy hlavu zahalenú kvetovanou šatkou. Rovnaký doplnok mala aj Nastenka, keď uzimená blúdila lesom.

Zisťovali sme preto, či sa Melánia inšpirovala práve ňou. „Mám rada túto rozprávku, je to stará klasika. Fotka vznikla len tak na ceste domov a ani mi nenapadlo, že by som sa mohla na ňu podobať. Ale možno tým rúžom a šatkou. A teraz aj tou pracovitosťou. Toľko pracujem, až sa mi z toho točí hlava,“ povedala nám so smiechom Kasenčáková, ktorá zhodou okolností pripravuje rozprávkovú tanečnú šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu