Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Radikálna zmena miliónovej tanečnice Kasenčákovej: Ľudia sú šokovaní!

Melánia Kasenčáková radikálne zmenila imidž. Zobraziť galériu (6)
Melánia Kasenčáková radikálne zmenila imidž.

BRATISLAVA – Je to vôbec ona?! Melánia Kasenčáková (30), ktorej meno si ľudia spájajú najmä s jojkárskou šou Miliónový tanec, v posledných dňoch výrazne zmenila imidž. Ešte donedávna to bola dlhovlasá brunetka, no v súčasnosti už nosí taký krátky zostrih, na aký by si trúfla zrejme len máloktorá žena. Zisťovali sme, čo je za tým.

Vaše tipy

Bujná hriva je fuč! Pre Melániu Kasenčákovú, známu aj ako Lady Mel, boli vždy povestné nielen dokonalé pohyby, ale aj dlhé hnedé vlasy. Tie sú však už minulosťou. Keď totiž lektorku tanca nedávno stretol náš čitateľ, z jej vystrihanej hlavy ostal poriadne prekvapený.

Ako nám Kasenčáková v súvislosti s tým prezradila, nad zmenou účesu uvažovala už dlhšie. „Bol to taký dlhodobý plán. Páčilo sa mi to a keď sa mi po dojčení zničili vlasy, tak som si ich postupne skracovala,” prezradila pre topky.sk tanečnica. „Navyše mám rada zmeny,” dodala Melánia, ktorá má so svojím snúbencom Enricom ročnú dcérku Zaru.

Brunetka sa netajila tým, že reakcie ľudí na jej zostrih sú rôzne. „Niektorí sú šokovaní, iní prevracajú očami. Ale to sú tie predsudky. Aj vďaka tomu sa učím ich nemať,” uzavrela Kasenčáková, ktorá sa popri starostlivosti o dcérku stíha venovať aj práci. V septembri otvára už desiaty ročník svojej tanečnej školy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu