Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úder pod pás pre Dana Dangla: Televízia ho nechutne podrazila!

Dano Dangl vraj od televízie stále nedostal definitívne stanovisko. Na Facebooku však už stanica oznámila koniec Partičky. Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl vraj od televízie stále nedostal definitívne stanovisko. Na Facebooku však už stanica oznámila koniec Partičky.

BRATISLAVA - Toto nečakal! Uplynuli už takmer 2 roky, čo sa obľúbená Partička Daniela Dangla (39) nadobro vytratila z obrazoviek televízie Markíza. Napriek tomu, že slovenská verzia sa prestala vyrábať, humoristicky ladenú improvizačnú šou si verní fanúšikovia aj naďalej mohli vychutnať aspoň na českej Prime. No aj tomu je už najnovšie koniec. Stanica totiž oznámila, že s reláciou ďalej neráta. Tým však tvorcovi nasadili kompetentní poriadnu ranu pod pás. Nikto mu o konci relácie nepovedal. Zabávač sa to dozvedel až od nás.

Nepríjemný záver roka! Dano Dangl sa už podpísal pod mnohé úspešné humoristické projekty. Okrem S.O.S., Haló, či aktuálneho Kredenca to bola aj improvizačná šou Partička. Tá však po dlhodobo veľkom úspechu pred dvoma rokmi na slovenských obrazovkách nadobro skončila. Popularitu ale naďalej žala za hranicami našej krajiny - na českej stanici Prima. No podľa najnovších informácií má už aj tam svoje dni zrátané. 

Informovala o tom facebooková stránka českej Partičky. „Ahojte Partičkári. V tomto odkaze nájdete dve správy: jednu dobrú a jednu zlú. Začneme zlou: S definitívnou platnosťou sme sa dozvedeli, že nové diely Partičky sa už natáčať nebudú. No comment! Nie je to našou vinou, snažili sme sa dlho bojovať a maximálne vyjsť Prime v ústrety. Nepodarilo sa...“ objavilo sa na portáli, kde sa neskôr pribudlo aj oficiálne stanovisko televízie. „Je pravda, že v nadchádzajúcich mesiacoch s natáčaním nových častí nepočítame, ale nevylučujeme, že sa k Partičke v budúcom roku vrátime,“ vyjadrila sa Prima. 

Zaujímavosťou však je, že profil na sociálnej sieti získal definitívny verdikt stanice skôr ako samotný tvorca šou Daniel Dangl. Tomu nikto nič nedal vedieť, zistil to až od nás. „Oficiálne mi nikto nič ešte nepovedal. S televíziou Prima sme už asi mesiac v rokovaní, čo s Partičkou bude ďalej. Viem, že sa na Facebooku niečo objavilo, ale čo presne, to neviem,“ prezradil pre topky.sk scenárista. Prima tak zjavne konala poza jeho chrbát. „Takto si nepredstavujem štandardné fungovanie televízie, že informácie, ktoré by sa prioritne mali dostať ku mne, sa skôr objavia na internete,“ povedal otec improvizačnej šou. 

Humorista sa však nevzdáva a od našich západných susedov sa len tak rýchlo stiahnuť nemieni. Už teraz má totiž v rukáve záložný plán. „Nechcem hovoriť viac, pokiaľ to všetko nie je dohodnuté. Nechcem zbytočne púšťať do éteru bubliny,“ povedal tvorca o pripravovanom projekte. Aktuálne má však Dangl plné ruky práce s výrobou markizáckeho Kredencu.

Na facebookovej stránke Partičky sa objavilo oficiálne vyjadrenie televízie Prima k natáčaniu Partičky. Zaujímavosťou je, že Daniel Dangl ešte definitívne stanovisko z televízie nemá.
Zobraziť galériu (6)
Na facebookovej stránke Partičky sa objavilo oficiálne vyjadrenie televízie Prima k natáčaniu Partičky. Zaujímavosťou je, že Daniel Dangl ešte definitívne stanovisko z televízie nemá.  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu