Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Oklamčákova kráska bodovala na svetovej súťaži Miss: Pozrite na tú ohybnú blondínu!

Andrea Kolářová zabodovala svojou gymnastickou zostavou. Zobraziť galériu (12)
Andrea Kolářová zabodovala svojou gymnastickou zostavou.

SHENZEN - Zaujala pružnosťou! Jozef Oklamčák (58) v týchto dňoch zasadal v porote medzinárodnej súťaže Miss Model of the World 2014, ktorá sa konala v Číne. Medzi uchádzačkami o titul nechýbala ani jeho zverenkyňa Andrea Kolářová (22). A podarilo sa jej aj zabodovať. Atraktívna blondínka totiž získala titul Miss Talent. Publiku a odborníkom na krásu predviedla svoje ohybné telo v gymnastickej zostave.

Urobila mu radosť! V uplynulých dňoch sa v Číne konala súťaž Miss Model of the World 2014. Znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák sa jej zúčastnil ako člen medzinárodnej poroty a zároveň mal medzi dievčatami aj svoje želiezko v ohni. 

Pod jeho záštitou totiž súťažila Češka Andrea Kolářová, ktorá je zároveň aj členkou nedávno založeného družstva Československý lev. A počas veľkolepej šou ukázala, že šport jej naozaj nie je cudzí. Pred porotou a päťtisícovým publikom predviedla gymnastickú zostavu, ktorá jej priniesla ocenenie v podobe titulu Miss Talent. 

„Jej úspech ma veľmi teší, pretože v histórii tejto súťaže po prvýkrát získala moja delegátka aj tento titul. A o to viac som rád, že je aj členkou nášho športového tímu Československý lev. Jej úspech poteší všetkých priaznivcov v Čechách aj na Slovensku,” povedal nám Jozef Oklamčák. Ako ďalej dodal, kráska sa počas víkendu zúčastní aj medzinárodného zápasu so šoubiznisovým futbalovým tímom z Ukrajiny s názvom Podkarpatské medvede.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu