Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá televízna hviezda v akcii: Slovenský herec sa pobil na Ukrajine!

Roman Fratrič sa počas futbalového zápasu viackrát dostal do potýčky. Zobraziť galériu (40)
Roman Fratrič sa počas futbalového zápasu viackrát dostal do potýčky.

UŽHOROD - Pútal pozornosť! Roman Fratrič (47) je známy najmä z úspešného jojkárskeho sitkomu Mafstory. Najnovšie sa ale pridal k športujúcim osobnostiam nášho šoubiznisu, ktoré sa združili pod značkou Československý lev. Počas uplynulého víkendu odohrali Slováci a Česi futbalový zápas proti Ukrajincom. A bolo to naozaj tvrdé. Bývalý televízny mafián totiž bojoval všetkými možnými spôsobmi. Suverénne sa stal najväčším bitkárom stretnutia.

Roman Fratrič patrí do tímu Československého leva, ktorý počas uplynulého víkendu odohral futbalový zápas na Ukrajine. A bývalá hviezda z Mafstory bola na ihrisku poriadne viditeľná. Roman totiž viackrát skončil na zemi, keď sa snažil súperov pokoriť aj trochu nešportovými zákrokmi. Herec sa proste v Užhorode uviedol ako bitkár. Viac o týchto potýčkach sme sa snažili zistiť u organizátora podujatia. „Keďže Československý lev je projekt o zábave a šou, tak samozrejme bitka bola zrežírovaná,” prezradil nám Jozef Oklamčák.  

Umelec však evidentne ani po stiahnutí z obrazoviek nestratil nič zo svojho komediálneho nadania a presvedčivosti. „Diváci si naozaj mysleli, že náš mafián z Mafstory Roman Fratrič, ktorý bitku vyprovokoval, chce súperom ublížiť. Báli sa, že ide o skutočné prelievanie slovenskej a ukrajinskej krvi, a tak volali aj na milíciu. Tá prišla v priebehu pár minút, no bolo im oznámené, že tu ide iba o priateľské meranie síl medzi hercami a športovcami oboch strán,” povedal nám Oklamčák. 

Zápas, ktorý si nenechala ujsť asi tisícka návštevníkov, nakoniec skončil zaujímavým výsledkom 13:13. Okrem Fratriča naše farby hájil aj jeho kolega Peter Batthyány, či slovenský Freddie Mercury Peter Paul Pačut. Zo športovcov sa zúčastnili napríklad zápasník Jozef Lohyňa, futbalista Július Šimon či futbalový brankár Ivan Maljar. Odveta je naplánovaná na marec 2015. Fotoreportáž z podujatia nájdete v našej GALÉRII>>

VIDEO: Návšteva Československého leva na Ukrajine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu