Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tajomstvo Dominiky Mirgovej prevalené: Prezradila sa pred celým Slovenskom!

Dominika Mirgová je tehotná. Šťastnú novinu prezradila počas galavečera Noc nádejí. Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová je tehotná. Šťastnú novinu prezradila počas galavečera Noc nádejí. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Bude z nej mamička! Dominika Mirgová (22) prežíva jedno z najšťastnejších období svojho života. Našla muža, ktorého miluje, plánuje s ním svadbu a navyše zaľúbenci už čakajú svoje prvé dieťa. Radostnú novinu sa Slovensko dozvedelo počas galavečera Noc nádejí. V priamom prenose to prezradila moderátorka podujatia Jarmila Lajčáková Hargašová (47).

Nedeľný večer na verejnoprávnej RTVS patril charitatívnemu galavečeru Noc nádejí. Svojou prítomnosťou ho podporilo mnoho známych tvárí. Napríklad aj speváčka Dominika Mirgová, ktorá je tiež jednou z osobností šoubiznisu pózujúcich v unikátnom benefičnom kalendári určenom na pomoc deťom. Interpretka v živom prenose spolu so svojím otcom zaspievala pieseň Labuť. No divákov nepotešila iba hudobným vystúpením. Priamo na pódiu totiž prezradila aj sladké tajomstvo, ktoré sa jej darilo skrývať niekoľko mesiacov. Bývalá superstaristka je tehotná. 

Svoj stav blondínka naznačila, keď si v závere romantickej piesne niekoľkokrát nežne pohladila bruško. Túto indíciu si hneď všimla moderátorka večera Jarmila Lajčáková Hargašová a pred celým Slovenskom prezradila, že speváčka so snúbencom Petrom čakajú svoje prvé dieťatko. „Nedá nám v tejto súvislosti, keď hovoríme o deťoch a o spájaní, nespomenúť, že Dominika čaká bábätko,“ oznámila šťastnú novinu moderátorka.

Šťastnú novinku následne potvrdila aj samotná speváčka na svojom profile na sociálnej sieti Facebook, kde pridala aj fotku, na ktorej si drží bruško. „Moji, tak už je to vonku. Chcem vám predstaviť náš malý zázrak v mojom brušku. Plnia sa mi sny a je to nádherný pocit! Cítim sa šťastne, neopísateľne, ľudia ja budem MAMA. Chcem tú radosť prežívať s vami, tak vy ako prví ma vidíte oficiálne tehotnú. Ale chcem, aby ste vedeli, že to nebude žiaden stop v mojej kariére. Pokračujem a makám ďalej, ale teraz už za dvoch. Ľúbim vás,“ napísala na webe Mirgová. Podľa našich informácií má budúca mamička za sebou kritický prvý trimester a pohlavie svojho drobčeka ešte nepozná. 

Mladučkej absolventke vysokej školy sa tak splnil dlhoročný sen. Dominika sa totiž už dlhšiu dobu netajila tým, že túži po rodine. „Keď to príde, tak my budeme len radi, hlavne nech je všetko v pohode, v zdraví. Môj priateľ je už asi aj pripravený, ja som pripravená, moji rodičia sú plne pripravení,“ prezradila pre Topky.sk v minulosti k tejto téme speváčka. Už niekoľko mesiacov pracuje aj na plánovaní svadby s Petrom. Dieťatko je teda akýmsi prirodzeným vyvrcholením ich niekoľkoročného vzťahu. My teda budúcim rodičom prajeme všetko dobré a hlavne veľa zdravia. 

Dominika Mirgová a jej priateľ Peter sa na bábätko už veľmi tešia.
Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová a jej priateľ Peter sa na bábätko už veľmi tešia.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu