Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kultové Pelíšky po 15 rokoch: Jindřiška sa už na seba ani nepodobá!

Jindřiška alias Kristýna Fuitová Nováková za 15 rokov dospela a skrásnela. Zobraziť galériu (6)
Jindřiška alias Kristýna Fuitová Nováková za 15 rokov dospela a skrásnela.

PRAHA - Zmenila sa! V obľúbených Pelíškoch účinkovali nielen známi herci, ale aj mladučká Kristýna Nováková (31). Predstaviteľka Jindřišky mala v čase nakrúcania 16 rokov a tak niet divu, že dnes už vyzerá inak. Brunetka je už vydatá a nedávno sa objavila v spoločnosti aj so svojimi dvomi dcérkami. V krásnej mamičke by teraz už zrejme málokto spoznal pubertiačku z kultového filmu.

Kristýna Fuitová Nováková chodí so spoločnosti len málokedy. Je totiž už dvojnásobnou mamičkou a venuje sa hlavne svojim dvom dcérkam. Pred pár dňami sa však objavila na krste istej knižky aj so svojimi ratolesťami. 

Herečka žiarila pred fotografmi šťastím a príliš už nepripomínala svoju najslávnejšiu filmovú postavu. Práve Kristýna totiž stvárnila tvrdohlavú pubertiačku Jindřišku v Pelíškoch. Od nakrúcania však už uplynulo 15 rokov a čas sa podpísal aj na nej. 

Brunetka ale môže byť v tomto prípade naozaj rada, rokmi totiž rozkvitla do krásy. Ako aj sama priznala v nedávnom rozhovore, práve teraz je so sebou aj sama spokojná. „Zdravé sebavedomie u mňa prišlo vlastne až s deťmi,” povedala pre časopis Vlasta. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu