Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá na javisku: Slovenská speváčka ukázala predok aj zadok!

Katarína Landlová sa v novom klipe ukáže odhalená. Zobraziť galériu (14)
Katarína Landlová sa v novom klipe ukáže odhalená.

BRATISLAVA - Vyzliekla sa! Katarína Landlová (30) sa zviditeľnila v šou Česko Slovensko má talent, kde to dotiahla až do finále. Od súťaže uplynuli dva roky, speváčka medzitým stihla vydať aj prvý album. A v týchto dňoch nakrúcala už druhý videoklip. Ten vzniká ku skladbe, ktorá hovorí o rozchode. No namiesto zlomenej ženy sa pred kamery postavila zvodná dračica v čipkovanom negližé. Interpretka sa však odhalila ešte viac - na javisku ukázala aj svoj nahý zadok.

Z neviniatka zvodkyňa! Keď Katarína Landlová v roku 2012 účinkovala v talentovej šou, rozhodne nemala status sexice. V klipe, ktorý už čoskoro predstaví, sa však štylizovala práve do tejto polohy. Speváčka sa totiž pri nakrúcaní videa k piesni Chci ti říct postavila na divadelné dosky iba v čiernom negližé.

To však nebolo všetko. Katarína zašla ešte ďalej. Pred kamerami totiž napokon zhodila zábrany a s nimi aj oblečenie. Vo videu tak budú i zábery jej obnaženého zadočku. „Celá pieseň je taká odhaľujúca, a tak nám napadlo to prepojiť - odhalenie tela ako symbol odhalenia duše,” prezradila nám blondínka, ako vznikla myšlienka nahoty. 

Ako sme sa dozvedeli, speváčka pri nakrúcaní pociťovala hanblivosť, no prekonala ju. „Trochu som sa toho bála. Zhodiť zo seba všetko pred kamerou, to je pre mňa novinka. Stála som sama na pódiu, na sebe len lodičky. Ale bolo to príjemne zvláštne pred tým prázdnym divadlom,” povedala nám Landlová. Výsledok budú môcť vidieť fanúšikovia už čoskoro. 

VIDEO: Katarína Landlová v talentovej šou.

Katarína Landlová - Talent 2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu