Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mojsejovej slová po 5 dňoch na slobode: Čo prezradila priateľom?!

Nora Mojsejová po piatich dňoch prehovorila. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová po piatich dňoch prehovorila. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Prehovorila! Noru Mojsejovú (55) v piatok dopoludnia prepustili po dlhých trinástich mesiacoch z vyšetrovacej väzby. Brány košického zariadenia vtedy opúšťala zamračená a úplne bez slov. Nereagovala ani na otázky prítomných médií. No včera večer sa tmavovláska rozhodla, že sa prostredníctvom sociálnej siete Facebook prihovorí svojim priateľom. Čo im odkázala?

Nora Mojsejová sa dočkala vytúženej slobody! V piatok dopoludnia ju totiž po dlhých trinástich mesiacoch pustili z vyšetrovacej väzby. Spoza mreží tmavovláska vychádzala bez úsmevu na tvári a rovnako, ako na prejavy radosti, bola najznámejšia košická podnikateľka skúpa aj na slová. Na otázky prítomných novinárov nijako nereagovala. „Nechce nič rozprávať, lebo obvykle sa to otočí proti nej,“ povedala k tomu jej advokátka Danica Holováčová pre Korzár. 

Nora z väznice rýchlo ušla a namierila si to do domu sestry Eriky, kde strávila celý víkend. No včera, po piatich dňoch na slobode, svoje rozhodnutie zostať v tichosti tmavovláska prehodnotila. Na sociálnej sieti Facebook sa totiž prihovorila svojim známym. „Milí priatelia! Po trinástich mesiacoch basy za nič som konečne so svojou rodinou a mojimi milovanými psíkmi. Dávajte si všetci dobrý pozor, s kým sa stretávate a nebuďte dôverčiví tak, ako ja... a hlavne naivní ako ja... aby sa Vám nestalo to, čo sa stalo mne,“ napísala Mojsejová.

Podnikateľka sa dostala do väzenia ešte minulý rok v septembri, keď bola obvinená z daňových podvodov. Prokurátor sa vtedy obával, že by mohla ovplyvňovať svedkov, preto putovala za mreže. O prepustenie Mojsejová žiadala viackrát, no dočkala sa ho až teraz. Naďalej však bude vyšetrovaná na slobode. 

Nora Mojsejová sa svojim priateľom po piatich dňoch na slobode prihovorila prostredníctvom Facebooku.
Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová sa svojim priateľom po piatich dňoch na slobode prihovorila prostredníctvom Facebooku.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu