Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mojsejová prehovorila o pobyte za mrežami: Príbeh ako z hollywoodskeho filmu!

Nora Mojsejová strávila za mrežami viac ako rok. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová strávila za mrežami viac ako rok.

KOŠICE - Kto by to bol povedal?! Nora Mojsejová (56) odmietala komunikovať s médiami o 13-mesačnom pobyte vo väzbe. Napriek tomu sa ale po prepustení na slobodu nakoniec rozhodla prehovoriť o poslednom roku svojho života. To, ako trávila čas v base, pripomína hollywoodsky scenár.

Kedysi výrečná Nora Mojsejová sa po prepustení z ústavu na výkon väzby uzavrela do seba. Napriek tomu sa rozhodla, že predsa len cez médiá aspoň z časti opíše, ako strávila posledných 13 mesiacov. „Treba ísť do basy ako ja a vyskúšať si to. Nie je to zábava,” povedala v rozhovore pre časopis Rytmus života.

Nora priznala, že pobyt za mrežami bol ťažký, ale nie až taký zlý, ako si to mnohí predstavujú. „Je to náročné, ale nie ste stále zatvorený v cele, to je hlúposť. Aj advokát za vami chodí, máte aj bufet, aj sa môžete nahlásiť na osvetovú činnosť, na počítač, do knižnice. Plietli sme, lúštili krížovky, televízor sme mali. Tam sme mali všetko,” opísala, ako trávila dni.

Ale tmavovláska mala aj inú „zábavku”. Za mrežami sa totiž pustila do štúdia. „Trestné právo ovládam perfektne, môžem ísť zajtra robiť skúšky,” tvrdí Mojsejová, ktorá je obvinená z viacerých finančných podvodov. Lepšie by to nevymyslel ani hollywoodsky scenárista - v americkom filme by určite urobila právnické skúšky na výbornú a pomáhala by ďalším nespravodlivo obvineným. Ako to dopadne v skutočnosti, ukáže až čas.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu